![]() |
dsmart vermesi lazım ya bende hevesleniyorum izliycem diye gastede dsmart yayınlıycak yazıyordu |
hee bütün kanalları kaybediyimde babm beni öldürsün haftada bi sıralıyoruz kanalları zaten |
dsmart veriyor ya o kanallar dsmart olmayanlar için verilmiş zaten |
tamam o zman bi an şoke oldum maçı tvden izleyemıceğim diye zaten maçı ben dün akaşm sanıyodum akşamki programları iptal etmiştim bi geldim eve mç yok:D bugun akşam izleyelim ve yenelim inşallah:D |
Alıntı:
hotbird ve diger uydular bu sayfada *** L.J.s LIVE Sport on Satellite TV. Live Soccer on TV. Live Football on Saetllite TV. |
Maçı izleyebileceğimiz Bir Link Varmı .. |
Alıntı:
Adminim hayırlı akşamlar. Geçen gün Lyon maçını 1048 Adsl ile net bir şekilde takılmadan aşağıdaki linkten izledim. Linki buraya yazıyorum fakat umarım yasak birşey yapmıyorumdur :) JustinTV' den ispanyolca yayın yapıyorlardı. Ben o maçı yayınlayan kanalın sitesinede baktım fakat bu live stream dışında başka çalışan kaynak bulamadım. %90 paralı olmuş artık :( Beşiktaş - Porto canlı izle Beşiktaş Porto maçı izle |
Alıntı:
Link için teşekkürler Chatboxta Link Vermek Yasak Birde konu içinde Başka bir sitenin Reklamını yapan Linkler vermek Yasak onun haricinde Bu şekil Yardımlaşma amaçlı istediğimiz link yasak değil :) |
tesekkürler (: |
justin tv de search bölümüne besiktas yazın bir sürü kanal yayınlıyor şu anda. |
Türkiye`de Saat: 00:36 . |