![]() |
Arkadaslar, Sezonu Bittimi? Arkadaslar, Gecen hafta Trabzona yenildik, bu hafta Gse. GS macindan sonra herkes forumda kufur etmis, tiganayi neredeyse asacaklarmis. Arkadaslar daha hafta 6. Puan farki 5. LIG dah BITMEDI. Destek verelim yeter. Oyle her yenilgiden sonra Runjeler, Tiganalar, Bakiler asilirsa birakin Sampiyon olmayi kumeye oynariz! HEP DESTEK TAM DESTEK |
Lig bitmedi tabiki herkez puan kaybetti bu sene o yüzden ama bana Manisa şampiyon olucak gibi geliyo çomak sokmazlarsa büyük bi ihtimalle onlar olur çok iyi oynuolar oyunu. Desteğe Devam edelim devre arasında takviye yapılıcak bu takıma fazla puan farkı yok zaten böyle idare edersek fazla açılmazsa takviyeyle şampiyon oluruz |
ya ne lig bitmesi ya daha yeni başlıyor lig ama Tigana nın acilen bazı önlemler alması lazım 1. derece de kanatlar, kanatlar, kanatlar... |
tabi ki lig daha yeni başlıyor ama böle basit hatalara tahammülümüz yok artık,tigananın bazı şeylere dikkat etmesi lazım,böle bi kadroyla bize sadece 1.lik yakışır çünkü. |
Önümüzdeki haftadan itiaren yeni bir başlangıç yapıp 2-3 hafta üstüste galibiyetler alarak kendimize geleceğiz inş. |
DESTEK YETERLİİİ bu takım şampiyon olacakkkk |
Umudumuzu ve inancmımızı kaybetmeyelim |
Herşeye rağmen bu takım iyi yerlere gelecek inşallah... |
bu sene bu takımla bu kadroyla şampiyon olamazsak eger ki (olacaz bende inanıyorum)baska hiç bir zaman olamayız bu sene o kadar forma satıldı o kadar kombıne alındı demek ki bırelerı bu takımdan bıseyler beklıyor |
ya daha nasıl destek olunacakki. inönüdeki maçlardaki seyirci şu an hangi takımda var. zaten kazandığı maçlarda da taraftarın zoruyla kazandılar. taraftarın çaba gösterdiği kadar futbolcu ve teknik adam çaba gösterseler bu takım 6 da 6 yapmıştı şimdi. |
Hep Destek tam destek!!! |
bir an önce toporlanmamız lazım eğer böyle oynamaya devam edersek kimse kusura bakmasın değil şampiyonluk 3 ük bile zor |
arkadaşlar gordonlu zamanları hatırlayın gordon geldiği zaman ilk 2 yıl boşa gitti sonra şampiyonluklar geldi tiganaya çok kızan var bende bunlardan biriyim ama gordonun ilk maçlarındada medya gordonu göndermişti taraftar ve yönetim gordana destek verdi. sonuç şimdi ogünlerdeki gibi destek ve sabırla bu yıl sonu şampiyon olacak bu takım. |
umutsuzluğa kapılmayalım.. ama bundan sonra dikkatli olup febe maçına kadar puan kaybı yapmayalım.. 1 tane beraberlik iş kazası olabilir.. Ama böyle oynarlarsa rakipler çok puan kaybeder.. 7 de 7 sloganıyla yola çıkalım zaten ondan sonra ezikleride yeneriz.. Yeterki doğruları yapalım.. Delgado ve Rico dan yeterli verimi alalım.. |
Allah allah ben de bunu anlamıyorum birader,ne yani adam takımı mahveddi,kurduğu kadrodan sitemine,taktiğinden oyuncu seçimine kadar herşeyi falso biz adamı forumda eleştirmeyecekmiyiz.Biz adamı eleştiriyoruz burda ne yani sezon bittimi diyolar??Ne alaka şimdi??Eleştiri bu takımın daha iyi olunması istenildiğinden yapılıyor burada..Sabırın da bir sınırı vardır,hep destek tam destek iyi güzel hoşda 10. olunca görürüm sizin sabırınızı desteğinizi.Yol yakınken çözümleri almalılar,hoca gönderilmeli demiyorum ama onun yanına doğru düzgün bilen bir yardımcı etirsinler en azından,yada ali gültiken çok yumuşak bir menejer sert,dediğim ddik bir menejer olsun...Birşeyler olmalı artık,ben herkez gibi sabırlı olamıyorum kusura bakmayın,bakiyi,boboyu bu takıma daha fazla görmek istemiyorum.. |
The Diesel, Sinan Engini getirsinler o zaman |
şuan yenilmemize rağmen kötü durumda değiliz.vestel ts ve gs ile oynadık. antalya kayseri bunları yenersek şampiyon oluruz |
yyaa kardesım her sene bole oluyo bız destek verelım tıgana beyefendı takımı mahvettı yaa butun suc onundur |
arkadaşlar sabır gösterilmeyecek teknik hocalara sabır gösterdikk tigana bence dogru yolda hep destek tam destek diyorumm |
Tigana'nin dün kadroda hatası yokkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
zor maçlar oynadık,çıkışa geçmenin vakti geldi,bu ezikler cinconlar daha çook puan kaybederler |
ligin daha başındayız vestelden sadece5 puan gerideyiz çıkışa geçersek iyi olur |
çıkışa geçeceğiz ve şampiyon olacagızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beşiktaş ımız tekrardan galibiyetler almaya başlarsa eğer lig dewam eder... yoksa geçen seneye dönmeyiz inşallah... |
Busene ŞAMPİYONUZZZZZZZZ |
Köprünün altından çok sular akacak. Kadro istikrarının sağlanıp taşların yerine oturması lazım biraz sabredelim. 14. haftada kadıköydeki fener maçına lider çıkacağız inşallah. feneri de yenip puan farkını açacağız.. |
Daha Ne Destegi Yaa Ver Ver Nereye Kadar |
Destek olunacak o kadar...Başka bişeyin anlamı yok..Hep destek |
galibiyet serisine baslamaliyiz, tek sorun kanatlarda ve baki'de! |
THE CHAMPION OF THE 2006-2007 TURKISH TURKCELL SUPER LEAGUE yazsın istiyorum yabancı gaseteler :):) |
Beyler unutmayın ki bizim şampiyon ilan edildiğimiz dönemlerde bazı takımlar 14 puan gerimizdeydi ama hakem yardımı ama şansla şampiyon oldular.Unutmayalımki en kaliteli kadrolardan birisi bizim elimizde..Ara transferde defansı çekip çevirecek bir adam da aldıkmı sorunlarıöız biter bence. |
peki arkadaşlar bundan sonraki haftalarda puan kaybetmeyeceğimizin garantisini kim verecek bize |
Vallahi arkadaşlar ben sizin kadar ümitli değilim... Daha kötü olacağız gibime geliyo.. Lig gs maçından sonra bitmiştir.. Geçen sene gs şampiyon oldu.. Bakalım son şampiyonun yenilgi sayısına (yanlış hatırlamıyorsam) 4. yani 34 hafta da.. Ligleri devamlı incelersek şampiyon olan takım ilk 10 haftada ya iki beraberliği var ya tek mağlubiyeti.. bizde daha 6. hafta ve 3 mağlubiyet.. Ve hala takım hazır değil.. Ve Beşiktaşımız hazır olsa da bu defans ve orta saha ile her maçını kazanır da diyemeyiz.. Lafın özü; Ocak gelir seçim olur demirören gider, yeni yönetim tigana yı istemez belki tigana ocağa kadar bile durmaz... Önümüzde ki sezon şampiyonuz masalları devam eder.. Acaba diyorum Ersun Yanal beşiktaş ta olsa nasıl olur.?????? |
Alıntı:
|
sonuna kadar takımımızın arkasındayız,beşiktaşlılık bunu gerektirir |
Sevİnmek İÇİn Sevmedİk Sonuna Kadar BeŞİktaŞliyiz İyİ GÜnde KÖtÜ GÜnde Her Zaman BeŞİktaŞliyiz İnaniyorum Bu Takim Bu Sene Şampİyon Olacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:10 . |