![]() |
Buda Oldu ! Lincoln Gündemde ! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...Untitled-2.jpg Elano´yu ezeli rakibine kaptıran, Deco´yu elinden kaçıran Beşiktaş´ta, teknik heyet sürpriz bir ismi gündeme getirdi: Lincoln bizde iş yapar mı? Mustafa Denizli’nin istediği ‘10.5 numara’ için birçok isim gündeme gelmiş, önemli futbolcularla görüşmelerde bulunulmuştu. Son olarak listesine aldığı Elano’yu Galatasaray’a kaptıran Siyah-Beyazlılar’a bir kötü haber de İngiltere’den geldi. Chelsea’nin gözden çıkardığı Deco’yla ciddi şekilde temasa geçen Kartal son dakika şokuyla sarsıldı. İnter, Barcelona’dan Hleb’i transfer edemedi ve rotayı Deco’ya çevirdi. Mourinho, eski öğrencisiyle bir görüşme yaptı ve Deco’nın İnter’e transferi de büyük ölçüde gerçekleşti. Gelen haberlerle birlikte Deco hayali de resmen bitmiş oldu... Elano ve Deco gidince... Bu ortamda eli boş kalan Siyah-Beyazlılar’da orta saha krizini çözmek için alternatifleri gözden geçiren teknik heyet şok bir ismi gündemine aldı. Düzenlenen toplantıda, Galatasaray’ın köprüleri attığı Lincoln masaya yatırıldı. Yıldız oyuncunun yeteneklerinden kuşku duymayan Siyah-Beyazlılar, Sambacı’yı kiralayıp ekonomik yönden de bu işten karlı çıkmanın hesaplarını yapıyor. Ancak taraftar ile camianın Lincoln ismine nasıl bakacağı büyük bir soru işareti... FANATIK |
bu herhalde bu senenin şakası olsa gerek.çünkü bu haber için başka bir şey söylenemez. |
kapatın şu konuyu arkadaş yav.Hiç değilse şu fotoğrafı kaldırın.Beşiktaş formasıyla bu adamı görünce tüylerim diken diken oluyor! Lanet olsun sana basın.Yarında josicoyu - maldonadoyu yazarsın |
basın hayretsin yaa |
yönetim yalanlamassa haber dogru demektir |
hah tamam işte tam aradığımız bize uygun futbolcu.Alın hiç kaçırmayın.Haber yalan doğru bilemem ama bu yönetimden herşey beklenir. |
bu futbolcu türk futboluna ihanettir türkiyede hiç bir takımda görmek istemiyorum |
kesinlikle olmaz, aldigi paralarin hakkini vermiyo bu adam... serefsiz! |
yönetim biraz doğru iş yap ve şu basının ağzını kalemini kapat yeter ya |
yok devenin bale papucu |
şaka gibi yha! bi sen eksik kaldın Allah korusun |
lincoooollllnn lincoooolllnnn..lincoooollnn lincoooolllnn..(aynı anda gs liler gibi tapma hareketi değil de başka hareket güzel gidiyor) |
yav ezik medyasının yazdığı her habere inanmayın Allah aşkına akıl var mantık var . |
yahu düzgün konuşun be medyanın yalan doğru her yazdığı haber utanmasanız ana avrat gideceksiniz BEŞİKTAŞ ın yönetimine . küfür etmeden hakaret etmeden eleştiri yapamıyormusunuz . |
yok ya böle bişey olmaz |
içimin en rahat olduğu haber bu milyonda bir ihtimali bile yok |
Yalan haber olduğu kesin ama Büyük Beşiktaş formasının üstüne bu adamın kafasının yerleştirilmesi acayip sinirimi bozdu. Yalan ve kasıtlı bir haber. İnanmayın arkadaşlar bu basının haberlerine. |
1 Nisan falan da değil ama.. |
yok artık daha neler. bu mu yıldız transfer |
yok daha neler artık.. basının uydurmasıdır yine.. valla bıktım şu saçma haberleri okumaktan. |
fanatik :) |
Alıntı:
Arkadaşlar Yönetimimiz Hakkında Yalan yanlış haberler yüzünden Atıp tutmayın SAbırlı olun bekleyin transfer bitsin ondan sonra teşekkürlerinizi yada eleştirilerinizi söylersiniz ama yönetimi aşağılamadan argo kelime kullanmadan ... Besiktasforum.Net İyi Forumlar |
Sabah sabah illa sinir bozucu bi haber okumak zorunda kalıorum.. Allah'ım şu ligler bian önce başlasında şu aptal medyanın aptal haberlerini okumaktan kurtulayım !!! |
Alıntı:
|
Benin demem şu yönetim artık şu medyayı susturmalı, çocuk değiliz elbette lincolnun düşünülmediğini biliyoruz ama medyanın adeta alay edercesine böyle haber yapmasına sinir oluyorum. Ne demek ya lincolnun Beşiktaşımızla anılması. |
Alıntı:
AntiRenkli Basın Hepsini Kınıyoruzz... |
Alıntı:
imza ezik ve renkli medyayı kınıyoruz . |
Hey Gidi Allah'ım .:) |
seref yalcininda dedıgı gıbı bu transferi yaparsak eger dunyayi bilmiyorum ama turkiyede herkew bizi konusur harbiden :D |
Allah korusun, Lincoln'u hic istemem. |
saçmalığın daniskası!... |
"Siyah-Beyazlılar, Sambacı’yı kiralayıp ekonomik yönden de bu işten karlı çıkmanın hesaplarını yapıyor. Ancak taraftar ile camianın Lincoln ismine nasıl bakacağı büyük bir soru işareti..." Ekonomik yönden ne sorunumuz olacak onu anlamadım. 10 milyon € Şampiyonlar liginden geliyor. Ayrıca plazalardan yıllık 15 milyon € gelecekti sanırım? Bize yabancı gelecekse zapo gibi iyi karakterli mert nobre gibi savaşçı, takımımıza yakışan futbolcu gelmeli. Brezilya' ya gidip kafasına göre takılan futbolcu en iyisi bile olsa bize yakışmaz. Ayrıca Fanatikde abartmış artık :) Transfer sezonu açıldığından beri yazmadıkları futbolcu ismi kalmadı lol. Hangisi tutarsa, rastgele heh heh.. |
şaşırdılar artık iice ... |
Yalan Haber. |
yalan |
hiç gerek yok böyle tiplere, transfer yapmayalım daha iyi. Kolpa basın bu haberleri bırakıp pazartesi günkü manşetlerini hazırla zira 3.kupa yolda .. |
ğer böyle bişey varsa bu yönetimin aptal olduğunun altına kendi imzasını attığının belgesidir ne işi var bu adamın bizde takımı karıştırmadan başka dengesizin biri bu adam |
vay anasını yhaaa çok abarttılar ama |
açıklama yapmışlar "ilgilenmiyoruz "diye zaten hiçbir gereği yok öyle birinin |
şakadır ya:S dimi |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |