![]() |
Varsa Yoksa " DECO " http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...O1-C-B4233.jpg Orta saha transferi için ince eleyip, sık dokuyan Beşiktaş, bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli’nin de görüşmeleri onayladığı Portekizli Deco’yu İnter’in resmen istediği açıklanmıştı. Ancak İtalyan ekibi, Deco’yu bedelsiz olarak transfer etmek isteyince Chelsea bu öneriyi geri çevirdi. İnter’in tecrübeli futbolcudan vazgeçmesi üzerine Kartal atağa kalktı ve Chelsea’nin kapısını çaldı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...CO-C-B4233.jpg Chelsea’den haber bekleniyor Siyah-Beyazlılar’dan yetki belgesi alan menacerler, Londra temsilcisiyle görüşmelere başladı. Beşiktaş, Deco’nun bonservisi için Chelsea’ye 5 milyon Euro’luk bir teklif sundu. İngiliz kulübü ise düşünmek için süre istedi. Portekizli oyuncu ise senelik 3 milyon Euro’ya ‘Tamam’ dedi. Chelsea’den haber gelir-gelmez, Delgado’nun sözleşmesinin dondurulması için düğmeye basılacak ve Deco ne pahasına olursa olsun Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Deco’nun transferiyle birlikte hem forma satışlarında, hem de büyük bir durgunluk izlenen kombine satışlarında büyük bir patlama yaşanması bekleniyor. |
hala deco yazılıyor arkadaş yav.alınabileceğinide hiç sanmıyorum nedense artık ama.Neysee Artık yapın şu transferi kardeşim.Bıktık basının kolpa haberlerinden |
ahh deco ahh gel hadi alın şunu başkann göklere çıkarsın bakkk |
3-4 güne kadar transfer olur heralde |
decoyu umarım alırız.. inter gibi bi rakıbımız var ama inşallah bizi seçer :/ |
deco besiktasin aradigi en iyi 10,5 numara , süper futbolcu eger bize gelirse tüm rakiplerimiz agizlari acik kalirlar....ama becerip alabileceklerine inanmiyorum insallah ben yanilirim.... |
mukemmel olur ama gorecegiz bakalim |
umarım gelir.. |
Deco Deco Oley oley oley |
Büyüklüğümüze yakışır bir adam getirin artık Allahaşkına ... Bir kerede biz görelim takımımızda büyük bir isim. |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |