![]() |
Sivok: Benim yılım olacak http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N4SIVOK423.jpg Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, yeni sezondan çok umutlu. Yıldız futbolcu, “Geçen yıl, asıl mevkiim olan stoperde düzenli olarak oynayamadım. Bu durum performansımı olumsuz olarak etkiledi. Elbette sözleşmemde ‘Sadece bir mevkiide oynar’ yazmıyor. Ancak hayatta bir gerçek var: Her şey gerçek yerinde değerini bulur... Ne demek istediğimi, bu sene sergilediğim performansla sahada göstereceğim. Bu yıl, benim yılım olacak. Zapo çok karatkerli ve iyi bir oyuncu. Umarım gittiği takımda çok başarılı olur” dedi. Fanatik |
zapo'nun ne kadar karakterli olduğunu bizde öğredik zapo tam bir profesyonel Sivok senden ise bu sezon üstün bir performans bekliyorum ferrari ve sen forvetlere gecit vermeyeceksiniz |
inşallah sivok sana güveniyoruz:) |
sivok bu sene çok daha iyi olacak |
Ferrar'ylen birlikte rakip forvetlere geçit vermeyecekler...İyi bi tandemimiz oldu, kağıt üzerinde diyoruz şimdilik bunu, ama ilerleyen zamanlarda saha içerisinde de göreceğiz bunu umarım...Bu Sivok'la da bi 5-6 yıllık sözleşme imzalayalım biz, bırakılmaz böyle bir oyuncu valla... |
Takım için oynayan başarılı oyuncu uzun yıllar görev alıcaktır takımımızda Allah sakatlıktan korusun |
sivok sana guvenıyoruz bu yıl ferrariyle iyi işler yapacaksınız ((: zapoda gercekten karakterlıymıs (: inşallah bi gun geri döner.. |
evet sivok güzel konuşmuşsun zapo adam gibi adamdı sende ondan aşşa değilsin |
İnşallah Sivok ;) |
türkiyenin en iyi hava topuna çıkan adamı bence sivok... ve beşiktaşın jokeri olucak bu sene ;) |
Türkiye`de Saat: 21:20 . |