![]() |
rezaletin daniskası maçı izleyemedim reklamlar yüzünden!!!... |
aynen yaa az sövmedim bi maç izlettirmediler ya iyiki bi maç almışlar hayret bşy yaa |
yarım ekran maç ve ne söylediğini kendisi bile anlamyn spiker.. |
spiker sanki febeliydi gibime geldi;) |
yav herşeye takıyosunuz be ya adamlar zaten kırk yılda bir maç alıyo be bu kadarını da hoş görün . |
Alıntı:
|
Şu maça Fifa kokartlı hakem atarsın. Maçıda Trt1' e verirsin. Ne işi var Fox tv de? Alanyada izlemek tam bir facia oldu. Spiker diye sabah program sunan spikeri falan kullanırlar, yorumcular desen facia. Hani birşeye sinirlenmesen diğer olaya sinirleniyorsun :D. Neyse, Türkiye ligide bitmedi süper kupalarda bitmedi boşverin. Şu transferler tamamlansa da, Şampiyonlar ligine hazır olsak değil mi? Son olarak, hazırlık maçında oynatmadığın Rıdvan' ı süper kupa finalinde köpekbalıklarının ortasına atıyorsun o da güzel.. Hey Allah ım.. |
televizyondan kafamı eğip bakmaya çalıştım o kadar rezaletti sadece futbolcularn kafalarını görebiliyodk reklamlardan O_o futbol heyecanında spikerinde yorumcularında yeri çok büyük ama dünkine spiker demek yanındakilerede yorumcu demek yanlış olr.. helede sadece kırmızı kartı bilen çakma bjkli papilaya ;D |
sürekli maç boyunca fener nasıl gol bulur diye tartıştı reziller |
fox işte...kasıtlı oalark pozisyonarı östermediler ...bu ne ya...hiç bir şey izlenmedi.. o nasıl bir yönetmendir..hiç bi moktan anladığı yok..şu rekmalrı listeleyecen inadını maça çıkan reklam ürünerini almayacan..!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 04:10 . |