![]() |
delgadonun sağlam halinide biliyoruz başkan bazı konularda haklı ama bizde haklıyız bu takıma çok kaliteli orta sahaya bir adam şart bunu kimse inkar edemez |
yahu bende şu lafı anlamadım. qaresma ile ilgilenmiyoruz, istesek daha iyisini alırız. ee al ozaman daha iyisini. yani istemediğin için daha iyisini almıyorsun öylemi. resmen oyun kurucu yok. tello ile yusuf idare eder diyorsunuz ama tek oyun kurucumuz olan yusufu bir sağ açık birde sol açık oynatıyorsunuz.bari koyun yusufu 10 numara yerine. idare ettiği kadar etsin. |
nem çok iyi buldum dün başkanı düzelme var ben şunu iddaa ediyorum yanında 2 tane düzgün yönetici azını tutan yönetici olsa başkanda sorun olmaz başkanında sölediği gibi lL.Erdoğan azını hiç tutmuyor biraz susması lazım ben başkanımızı kutluyorum sırt reklamı ve eşi ile başlatacağı uygulama için dediğim gibi başkan yavaş yavaş düzeliyo önümüz açık. Helal Büyük Başkan... |
Reklam olayı süper,teşekkürler Sayın Başkan... |
Dün sonuna kadar izledim programı çok güzel konuştu. Özellikle azizenin 3 yıl şampiyonluk sözüne o lan lafları ve sırt reklamıyla ilgi söyledikleri çok hoşuma gitti. |
10.5 numara gelsinnnnnn |
Ne büyük başkanı yahu.. Çok balık hafızalısınız. -Sırt reklamı konusuna çok sevindim, umarım dediğini yapar Demirören. |
demirören'i çok eleştiren biri olarak açıklamalarına muhteşem diyeceğim aklıma gelmezdi, ama hakikaten enfes konuşmuş, haklı bulmadığım tek bir nokta dahi yok, en haklı bulduğum noktaysa yabancı kontenjanı-delgado ve astronomik fiyatlarla yapılacak yıldız transferi konusu, eleştirdiğimiz gibi tebrik etmesini de bilmeliyiz... |
Konuşmalarıda gayet samimiyetsizdi.Bep bi havalıydı soruları yanıtlarken.Sık sık politik cevaplar verdi.Sürekli dedikleriyle çelişti.Deco yaşlandı performansı düştü,beşiktaş önemli bir katkısı bulunmaz dedi.5dk. sonra ilgilendik kendisiyle dedi.Azizenin 3 sene lafına karşılık 5 seneyi güya bu sözün saçma olduğunu göstermek için vermiş.Külahıma anlat.Kameralar önünde elini bastıra bastıra "5 sene" diyip alkışlarla birlikte böbürlene böbürlene gülüyodun.3 ay için milyon dolar yatırılmazmış.Delgado 3 ay sonra dönse form tutması ne kadar sürer?Form tutsa zaten kapasitesi belli.Kendisini büyük risk altında bıraktı.2010da bu aldığı risk kendisine pahalıya mal olabilir.Beşiktaşa "asla" yakışmayan vizyonu dar, üstüne üstlük "en büyük,en iyi benim" havalarında, ki bu çok daha tehlikeli bir durum. |
ayrıca Delgado nun sözleşmesi dondurulursa ve yeni bir oyuncu alınırsa sene sonunda 10 tane yabancı oyuncumuz olacak Gordon kiralandımı gittimi bilmiyorum belkide 11 olacak bence gerçekten bu transfer klübü çok zarara sokar.. ve hiç transfer yapmayız bidaki sene birazda geleceği düşünmek lazım Beşiktaş ve Taraftarı bugüne kadar hep bugünü düşündüğü için kaybetti. Birazda geleği düşünmek lazım... |
Türkiye`de Saat: 09:16 . |