![]() |
Batuhan istenmiyor Gaziantepspor ile anlaşamayarak Beşiktaş'a geri dönen Batuhan Karadeniz için siyah - beyazlı yönetimin geri adım attığı öğrenildi. Mustafa Denizli'nin bu oyuncunun takımda kalması yönünde yapılan ikna çalışmalarına olumsuz yanıt vermesi üzerine yönetimin, Batuhan'ı yeniden kiralamak için kulüp aradığı belirtildi. Trabzonspor, Bursaspor gibi kulüpler başta olmak üzere çeşitli Süper Lig takımlarından teklifler alan milli oyuncunun sağlık durumuyla Milli Takım doktorlarının bizzat ilgilendiği bildirildi. |
Keşke Beşiktaş'ta kalsa:( |
Batuhan gözden cıkartılmıs belliki |
Batuhan gibi bir oyuncuyu harciyoruz resmen... göz göre göre, bagira bagira Türk futbolunun ilerde Avrupa'da gururu olacak bir oyuncusunu harciyoruz... Bu kadarda olmaz, dedigim gibi: Denizli takimin basinda oldugu sürece, Batuhan'a takimda yer yok... Bu kadar basit! |
ya kadroya alındı batuhan nasıl ıstenmıyor dıye haber cıkıyor? |
Alıntı:
|
Ben hep Batuhan Beşiktaş'da kalsın diye isterdim fakat gerçekten bu yaşda hattini fazla aşıyor.. Belkide medya fazla abartıyor ama BAtuhan bence önce adam olmalı.!!! |
Başkan dün Batuhan için henüz erken diyerek son noktayı koydu,bu sene de Beşiktaşta olmayacak |
1 metreden gol acıran adamımız var ne gerek var 18 yasında yarım sezonda oynadıgı 12 13 macta 9 gol atan oyuncuya |
yazık ya denizli kendi egoları için beşiktaşın geleceğini harcıyor |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |