![]() |
Oglum yalansa, bu yalani ortaya atan top degil fenerli olsun. |
Abi bi yanda adam gelmiyor deco işi yatar diye haber var diğer yanda Çarşamba geliyor deniyor..Bu nasıl iştir Allah aşkına... |
İşte böle kolpa basın böle taraftarlara ümit veriyo sonra transfer olmayınca Yönetim beceriksiz oluyo .. :S |
Deco Geliyorsa , Demirören Neden Transfer yok diye Açıklama yapiyor , hey Allahim Neyapacaklarını şaşırdılar. |
demirören öle bi açıklama yabmadı.. sadece kont yok ama 1 eylüle kadar nolur bilinmes dedi.. |
takımın 10 numaraya ihtiyacı var ve medya bunu iyi sakız yaptı kendine ve bu haberler takımın üzerinde çok olmsuz etki yapıyor.taraftarın psikolojisini de bozuyor.gelir veya gelmez ama bu haberler umarım son bulur |
Alıntı:
|
Hiç ümidim yok ama |
biz decoyu mecoyu alamayiz gider yildirayi alir gelir BUYUK BASKAN yakinda EFSANE BASKAN olacak tarihe gececek herzamanki gibi |
decoyu bizim oralarda gören var mı??? :) bugün geliyoduya hani.... |
Insallah Doğru Haberdir , Hüsran'a Uğramayız |
bugun carsamba :D |
çarşamba günü geldi çattı deco nerdesin elma dersem çık armut dersem çıkma :D |
zaten her çarşamba deco geliyor:D |
Daha gün bitmedi canım...:p |
son 11 saat :D |
yazmıyım yazmıyım diyorum.Şu hale bak 6 sayfa olmuş.Arkadaşlar harbiden bu kadar ciddiye alıyomusunuz yoksa makara mı yapıyosunuz.Pek Mesajlardan anlaşılmıyo eğer ciddi şekilde bu transferi bekliyosanız boşuna beklersiniz.Hayır üzülüyorum boşa hayalkırıklığı yaşayacak bunca kişi |
deco'yu kaçırdım bnm yanımda şimdi:D |
geçen çarşamba değilmiydi o |
valla yazmicaktım ama dayanamadım çocuklar....Deco geçen bana çağrı attı...kendisi direk aramaz saygısından.. döndüm aradım; "olum ne iş" dedim... "Abi..Beşiktaşa gelmek için deliriyorum ama korkudan gelemiyorum" dedi...neden deyince..Sizin forumda ki arkadaşlar,iki maç ta gol atamazsam, "bana hayrı olmayan kilisenin papazını ....." misali Gol atamayan Deco'yu ..... deyip,bunun kumaşı yaramaz diye geri gönderirler...diye korkuyorum dedi..bende ; "yok be olumm,bakma sen iyi çocuklar dır..hem sen merak etme ben maçlarda kale arkasında olacam..senin kornerlerinde de ön direğe koşacam " deyince "o zaman OK dir canım abimm" dedi..bende "hadi koçum takma bunları kafana,kapatıyorum çok yazdı" dedim ve kapattım.. |
Alıntı:
|
siz çarşambayı boşverin esas cuma quaresma geliyo :) oda olmazsa salı gününe çok güzel bir simao verelim |
Günlerden çarşamba..Acaba hangi çarşambayı kastetmişler:D |
Alıntı:
|
yine kolpadır kesin |
Alıntı:
Çok yazmasaydı daha konuşacaktınız yani İrfan Bey...:D:D:D |
he ya Hazel..Deco ii çocuk ama boş çocuk..muhabbeti hiç çekilmiyo..kontere yazık falla..:D:D |
kaç çarşamba oldu deco gelmedin ÇARŞAMBAYI SEL ALDI yine gelmedin :D :D :D |
Eski resimlere baktım, Daldım bir cigara yaktım, Resmine bir mermi çaktım Gelmezsen gelme. Gitme benden uzaklara, Düşürürler tuzaklara. Adını yazdım yollara Gelmezsen gelme. :D:D:D bu deco'^^ya :D |
Alıntı:
beşiktaş taraftarı işte:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bugün persembe hani nerde bu deco kardesimiz?????????????? |
Alıntı:
|
nerdesin deco.Perşembe oldu:D:D:D |
bu çarşamba değil o:D deco bize gelcek ama bi çarşamba gnü olcak bu:Dhangisi artık Allah bilir...:D |
çarşamba çarşafa dolanır ondan!!! :) |
perşembe oldu :D:D:D gözümüz yollarda kaldı.kolpa medyanın platonik transferi seni:D:D::D deco msndeyse bi titretin^de soru bakam ne diyo beni silmişde:D:D:D |
| Türkiye`de Saat: 21:24 . |