![]() |
Deco çarşamba geliyor Deco çarşamba geliyor Beşiktaş'ın, Chelseali orta saha oyuncusu Deco ile anlaştığı ve Portekizli futbolcunun çarşamba günü Türkiye'ye geleceği iddia edildi. 07 Ağu 2009 23:37:59 http://i.media.goal.com/g/35925_news.jpg Goal.com Beşiktaş'ın, Brezilya asıllı Portekizli orta saha futbolcusu Deco'yla anlaştığı ve eski Barcelonalı futbolcunun çarşamba günü Türkiye'ye geleceği iddia edildi. Goal.com Türkiye ekibinden Ceyhun Bayel'in Beşiktaş yönetimine yakın kaynaklardan aldığı habere göre, Beşiktaş, Delgado'nun yokluğundan kaynaklanan yaratıcı futbolcu eksikliğini, dünyaca ünlü bir yıldızla kapatacak. Mustafa Denizli'nin İBB maçının ardından verdiği demeç de Beşiktaş'ın transfere son vermediği yönündeydi. Chelsea'de istediği forma şansını bulamayan Deco'nun adı uzunca bir süre Inter'le anılmış, ancak iki ekip parada anlaşamayınca bu transfer gerçekleşmemişti. |
o kadar çok şey iddia edildiki beinim dndü artık..:Dbakalım bunu sallayan nası geri adm atacak:( |
Usta ben bu haberi Goal.com da bulamadim buna dair bi yazi yok orada. |
yalan haber . |
Alıntı:
|
bu kadar büyükte sallayamazlar heralde ama yinede kolpa haber |
:puke: |
ilac olur hemde kanser ilaci resmen mactaydim bugun acayip belliydi orta saha eksikligimiz |
bize 2 orta saha lazım deco&aurelio süper olur. |
Eğer yalansa bu yalanı ortaya atanlar top olsun :) |
muhahahahahahah gelecegine inanan varmi, ama gelirse süper olur harbiden |
Yok ya bana pek gerçekçi gelmiyo. |
inanmiyorum,ama gelirse süper olur tabiki.. |
ben bugun ki mactan sonra ınanmak ıstıyorum :D |
Keşke Deco çarşamba geliyor diyen yönetici hangi yabancıyı gönderdiğimizide deseymiş.yoksa fenerasyon yabancı kontenjanını artırdıda bizimmi haberimiz yok:)) |
çarşamba gelmesin çarşamba çarşafa girer cuma gelsin mübarek gün daha hayırlı olur |
yalan haber Başkan açıklama yapmıştı zaten yabanccı oyun almayacağız diye |
bunu uydurana ne desem az:D |
bıktırdılar artık bu haberlerle... |
İnş. gercekdir... |
arkadaşlar herve tum'un menejeri benim akrabam olur,duyumlarına göre deco beşiktaşla her konuda anlaşmış,yüklü bi maliyeti olan futbolcu yakın zamanda kartala imza atacakmış.Eğer adam beni yemiyosa deco beşiktaşta |
Alıntı:
Bence yeme ihtimali çok yüksek:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
buda latif doğan ın şarkısına döndü çarşambaya yar gelecek misali adam açıkladı serhat uluerene önce kontejan açmalıyız ki alalım |
rüyalar gerçek olsa ama nerdeee :s :s :s |
gidecek yabancı bence bobo dur şu saatten sonra hiç bir fayda gelmez bana kalırsa. kafasında bitirmiş köprüleri atmış.. tek bir olumlu hareket yapmadı 45 dakika boyunca. biri gidecekse o isim Bobodur |
yahu ne çok menejer yada futbolcu arkadaşı olan varmış. herke o benim arkadaşım bu benim aradaşım diyip ortaya yem atıyor, bizde hep beraber atlıyoruz. deco gelse bile denizli deco yu sağ açık oynatır telloyu ortada yusufu solda oynatır. bıktım artık senelerin oyun kurucusu yusufu sol açıkta görmekten ve senelerin sol beki tello yu oyun kurucu olarak görmekten. yahu koy tello yu sola koy yusufu ortaya. yusuf yetersizse başkasını aldır. |
Bence Gelicek.. |
bobonun satılıp yerine deco alınabilir veya onun tarzında biri bobonun yerine de volkan şen olabilir veya serdarı adam edersek bu sene ilk 11de oynayabilir belki |
Arkadaşlar,başkanın veya hocanın yabancı almayacağız demeçlerine pek itibar etmesinler,çünkü bu demeçler hedef şaşırtma,basını yanıltma akabinde amaç,muhtemel transferi sessizce bitirmek.. Deco konusuna gelince,kendi meneceri klubün decoyu bırakmak istemediğini hatta değer bile biçmediğini söylemişti en son..Tabi menecer oyunuda olabilir fazla para koparmak için bilemeyiz..Gelirse çok büyük transfer olur. |
sallamasyon:) |
Alıntı:
|
yalan ya delgado sorunu çözüldü mü BU YIL YABANCI TRANSFERİ KAPANDI söyleye söyleye dilimde tüy bitti |
Transferle ilgili söylenenlerin hangisine inanacağımı şaşırdım. |
çarşamba günü deco değil yıldıray gelir :D dünya starımıs :D:D |
inş. öyle bişi wardır gelsin artık bu adam be bi tane 10 numara alamadık heee... |
haLa saLLıyorlar ya.. uLan adam geLse nasıL oynyck deLgadonun sözLeşmsi donduruLdumu.. |
Normalde O Kaynak Yalan Atmaz Ama Gorucegiz.. Insaalah Gelirrrr. |
oglum yalansa top degil bu yalani ortaya ata |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |