![]() |
arkadaşlar herve tum'un menejeri benim akrabam olur,duyumlarına göre deco beşiktaşla her konuda anlaşmış,yüklü bi maliyeti olan futbolcu yakın zamanda kartala imza atacakmış.Eğer adam beni yemiyosa deco beşiktaşta |
Alıntı:
Bence yeme ihtimali çok yüksek:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
buda latif doğan ın şarkısına döndü çarşambaya yar gelecek misali adam açıkladı serhat uluerene önce kontejan açmalıyız ki alalım |
rüyalar gerçek olsa ama nerdeee :s :s :s |
gidecek yabancı bence bobo dur şu saatten sonra hiç bir fayda gelmez bana kalırsa. kafasında bitirmiş köprüleri atmış.. tek bir olumlu hareket yapmadı 45 dakika boyunca. biri gidecekse o isim Bobodur |
yahu ne çok menejer yada futbolcu arkadaşı olan varmış. herke o benim arkadaşım bu benim aradaşım diyip ortaya yem atıyor, bizde hep beraber atlıyoruz. deco gelse bile denizli deco yu sağ açık oynatır telloyu ortada yusufu solda oynatır. bıktım artık senelerin oyun kurucusu yusufu sol açıkta görmekten ve senelerin sol beki tello yu oyun kurucu olarak görmekten. yahu koy tello yu sola koy yusufu ortaya. yusuf yetersizse başkasını aldır. |
Bence Gelicek.. |
bobonun satılıp yerine deco alınabilir veya onun tarzında biri bobonun yerine de volkan şen olabilir veya serdarı adam edersek bu sene ilk 11de oynayabilir belki |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |