![]() |
Canlı yayına çıkmadı Sezonun açılış maçında Beşiktaş'a attığı golle takımına bir puanı kazandıran İbrahim Akın, yayıncı kuruluşun canlı yanında konuşma teklifini geri çevirdi. İbrahim, "Ben daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncuyum. Şimdi söyleyeceklerim yanlış anlaşılabilir, beni affedin" diyerek röportaj yapmadı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
golü atmasaydın ya :D |
ulan bizim maçlarda ...... yırtıosun bundan daha yanlış anlaşılıcak baska bi durum olabilirmi dingil!!! |
Bu adam komik ya:D Bizim maçlara gelince adam devleşiyor, sonrada açıklama yapmıyor.. |
öle konuşmamakla olmaz, dün akşam ki futbolunu cin con ve eziklerin maçında da görelim... |
dün saha içinde yaptıklarını bizde oynarken ne diye yapmadın ? bu konuda zaten hepimiz seni yanlış anladık konuşsaydın fark etmezdi ibrahim |
profesyonel oynucak tabiki |
profesyonel olduğundan çıkıp konuşma yapacaktı işte. kalkıpta bu tarz açıklama yapmasaydı. |
ulen bizdeyken doğru düzgün top oyamadın bize karşı oynuyosun şimdi :) ama daha bi olgun gördüm ibrahimi gayette iyiydi... bol şans ;) |
Neden konuşmadın,hayret...Kimden çekiniyorsun? |
Türkiye`de Saat: 05:11 . |