![]() |
tümer Uydurması Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Demirören, "Yıldıray da Tümer de görüştüğümüz isimlerden. Yıldıray'ın sağlık sorununu araştıracağız. Tümer Beşiktaş'tan ayrılırken bazı sorunlar yaşamıştık. Ama tüm bunlar geçmişte kaldı. Tümer de yaşananlardan çok pişman. Onun aslında çok iyi bir beşiktaşlı olduğunu biliyorum. Mustafa Hoca bu iki futbolcuya da sıcak bakıyor" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
tümer bu takıma gelsin görün isyanı bence bu kofti haber böle bişi mümkün diil:D |
Tahmin etmiştim kartalhaber olduğunu:D Hey Allahım ya. |
Bence sergen gelsin 45 dk yusuf 45 dk sergen oynar hem maddi olarak masrafıda olmaz:rolleyes: |
adam kolpahaberin haberini vermek için account açmış sanki :) |
Tümer mi? Ben sizin kadar tanımıyorum ama gelmesin. |
Tümer Türkiye'ye Gelemez. |
Kartalhaber'i biliyoruz kolpa haber olduğunu ama iktidarı eleştiren tek sayfada bu. Dolayısıyla da helal olsun adamlara diyorum... Asparagasta olsa artık taraftar ayaklanmalı, isyan bayrağını çekmeli bi şekilde. Bu yönetimle olmadı, olmuyor ve olmayacak... Nokta |
tümer bırakın bize gelmeyi kulüp binasının önünden geçemez |
buna inanan varsa artik bisey demiyorum |
Öyle Bi Hata Yapma Bence Tümer...bu tribün seni bi daa kaldırmas...pis satıcı... |
Saçmalamasınlar o adamın artık bu takımda fişi kesildi....Ne geri dönmesi...Böyle bişey doğru değildir....En azından doğru olmamalı... |
bu haberin yalan olduğu ortada zaten ama bu adamı alırsa başkan midesizdir daha ne diyim ki.. |
bu tarz gülmek pek adetim değildir ama puhahahaha |
böyle bisey mümkün degil yalan haberdir.. |
Alıntı:
|
Bu habere verilebilecek tek bir cevap var: Hadi leynnn... |
eğer gelirse bizim stada çıkamaz! |
komikk:) |
adam askerlikten kaçıyo türkiyeye gelmiyo şimdi kalkmış tümer metin geliyomuş |
yok yok nouma gelsin hey Allahım ya:D |
kolpahaber.com un haberi yorum yapmaya gerek yok. |
Alıntı:
|
aziz yılldırımın beşiktaşlı olması gibi birşeydir tümer in gelmesi... |
Hiçbişey olmaz, Tümer'de gelir herkesde gelir . İsyanda çıkmaz . Bu kadar şeye çıkmadıysa . Hoş gelir sefa gelir . |
su kartalhaber kadar adi bir site yok ya, balon haber deyince ilk sirayi bunlara vermek lazim |
nie geliyo maçka yokuşundan sağlık koşusu mu yapcakmış :D formdan düşmemiştir inş :D |
konu yanlış yere açılmış bu tarz konuları komikler bölümüne açıyoruz arkadaşlar :D |
pfff.Kartalhabermiş :s: |
tümer gelirse Besiktas Inönüdeki maclarini taraftarsiz izler galiba.... |
Tümer mi?:D:D gülerim ancak:D O karaktersiz inönüye bir daha ayak bile basamaz sıkar çünkü:D |
Yakında Oktay Derelioğlu'nu da yazacaklar.Bu yaz basın kendini aştı. |
Alıntı:
|
yapcak haber kalmadı bunumu yaptınız dicek bişi yok valla basına .bu kadarda olmaz |
Tümer'i Beşiktaş ilçesine sokmayalım.:) Geçemez zaten... |
bu adam gelirse isyan çıkar |
tümer mi komikmisiniz film mi çeviriyosunuz lan kartalhaber sitesiii bu kadar serefsiz olunmaz bu kadar basit hiç olunmaz ugrasmayın lannnn daha çok şey var ama banlanırım sonra o siteyi patlatsak ya arkadaşlar yaa yok mu bir hacker içimizde |
yıyorsa gelsın açalım tümer e kucağımızı:) |
tabi tabi ferrariyealternatif olarakta alpayı düşünüyoruz |
Valla haberin her ne kadar BOMBA olduğuna inansamda DEMİRÖREN olduğu sürece her şeyde olabilir BEŞİKTAŞ ımızda. Ayrıca TümOR gelemez, gelirse şöyler olur böyle olur vb... diyenlerede gülüyorum. Bu yönetimi destekleyen taraftar olduğu sürece herkes gelebilir Beşiktaş ımıza. Tümor da gelir, İT Aurellio da gelir, Emre Belezoğlu da TOPuz Mehmet te... Hiç kimse de bişey diyemez ve yapamaz |
Türkiye`de Saat: 21:29 . |