![]() |
yeni sezon , yine beşiktaş !!! geçen sene antalya maçında son 15 dakikaya 2-0 geriden gelip maçı 3-2 almıştık !! üstelik daha sıcak bir havada ve daha kötü bi zeminde !! şampiyon bi takım ligin ilk maçında daha istekli oynamalıydı , şampiyon gibi oynamalıydı !! lig için yeterli olan kadromuz şampiyonlar liginde pek ümit verici değil .. şimdi bana daha ilk maçta neden olumsuz konuşuyorsun demeyin , iş işten geçtikten sonra skor yazarlığı yapmaktan iyidir erken konuşmak !! kanatlarımızda oyuncu yok ve tekrar söylüyorum , mücadeleci , pres yapan , hırslı ama bitiriciliği olmayan NOBRE ile bu iş olmaz !!! forvetin ilk işi gol atmaktır koşmak değil !!! saygılar .. |
1-Şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz. Ona göre bir kadro kurmamız gerekirken TSL de bile zar zor başarılı olabilecek bir kadro kurduk. 2-Nobre asla bize göre bir futbolcu değil. 3-Ferrari kesinlikle aradığımız defans oyuncusu değil. 4-10 numaranın eksikliğini hep yaşayacağız. 5-Nihat asla 15 milyonu edecek biri değil (duygusallığı bir yana bırakalım) Biz değilde sanki rakiplerimiz şampiyonlar liginde oynayacakmış gibi transfer yaptılar. Tranferini hemen yaparsın Takımı yeni transferlerle bir an önce kaynaştırıp hazır hale gelirsin. Lig başlayacak biz4-5 hafta sonra hazır oluruz, şu futbolcuya 1 ay lazım, filan futbıolcuya 3 hafta lazım dersen kusura bakma ama o takımdan bişey beklenilmez. 5 tane maç var ortada hazırlıkta, 3 tane gol atmışsın. Ciddi anlamda golcü ve orta alana yıldız oyun kurucu ihtiyacın var belli. hala bekliyorsun.... Benim umudum yok kusura bakmayın. 3 tane Futbolcu lazım bize. 1 defansa önemli biri 2 orta alana bir yıldız oyun kurucu 3 çok iyi bir golcü |
valla arkadasim ben takimima güveniyorum & nobrede bu takimin bir parcasi! nekadar üzülsekde kizsakda bu böyledir böyle kalacak! sevinmek icin sevmedik diyoruz nobre gol atamadi diye adama demedik sey kalmadi.. biz inanmazsak bu takimdan harbi bu sezon bisey olmaz ;) ben inaniyorum & antalya macinda daha iyi olcagimizdan süphem yok! bukadar :D |
kardeş ben nobreyi yerden yere vurmadım , sadece gerçekleri söyledim .. mesele nobre değil !! oyunu rakip alana yıkarsın , sağlı sollu gelirsin , göbeği ve kanatları kullanırsın , nobre o zmaan iş yapar .. şampiyonlar liginde bu şekilde oynayamayacığımıza göre NOBRE yetersiz demek , yerden yere vurmak değil , doğruları söylemektir .. |
ayrıca SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK lafı da her şeyi olduğu gibi kabul etmek anlamına gelmiyo .. bu kadar pasifize olmak ASİ RUHA yakışmaz !! saygılar |
Alıntı:
|
Kadromuz Lig için de yeterli mi? tartışılır..İsim olarak gerçekten kaliteli oyuncular var..Baktığımzda alternatifi bol bir kadromuz var..Fakat mevkiler arası bağlantı kurabilecek oyuncu sıkıntımız var..Ortasa - forvet arasında neredeyse bağlantı yok..Tello ve Yusuf'a kaldık koca sezon..Onlar formda olamazsa maç kazanamayız..Forvetler tamamen forvet çünkü..Top tekniği olan, ayağı pas anlamnda yeterli olan forvetler değiller..Bu yüzden 4-3-3 taktiğinde ilerde mutlaka Nihat-Bobo-Nobre-Holo 4lüsünden 3ü oynamamalı..Tello'yu da bı 3lünün içine atmak şart..Yoksa ortasaha ile ciddi bir bağlantı sorunu yaşanacak..Bu da çok sıkıntı çektircektr lig'de.. |
Açıkcası bir maçtan sonra bu şekilde ki yazıları görmek artık olağanlaştı..Ama unutmamak gerekir ki bu kadro geçen seneki kadrodan daha iyi ayrıca eğer topu ayağında tutabilecek ve yaratıcı bir oyuncu transferi gerçekleşirse o zaman bu kadro ligi forse edebilir...ama ŞL liginde çok da ümitli olmak biraz hayalcilik olur ama eğer bu bahsettiğimiz transfer şu anda çok zor bir ihtimal olsada gerçekleşirse en azından UEFA dan devam edebileceğimizi düşünüyorum... Nobre konusunda takım özellikle ileride baskı kurduğunda faydalı olabilir ama şu an ki şartlar Nobreyi doğru kullanmamızı sağlayabilecek ölçüde değil maalesef... |
kadro bence lig için yeterli ama şampiyonlar ligi için hala zayıf..ortaya sağlam biri şart..ileriye top taşıyamıyoruz.. |
Alıntı:
her kelimeye katılıyorum .. özellikle bu Bobo ve Nobre'nin yıldız oldukları masalı veya hayalinden bir an önce kurtulmamız şart |
ibb macında Holosko iyiyken Cıkartıp BoBoyu almak yada daha tam hazır olmayan nihatı almak ne kadar akıllıcaydı ve topu ileride tutmamız gerekirken 3 forvet sahada oynatıp orta sahayı evlere senlik yapmak cok amatörceydi mustafa hoca kesinlikle lige adapte olmalı |
bu takım ligi sonuna kadar götürür şampiyonlar ligi için emin değilim iyi bir 10 numara alırsak forvet hattıda biraz daha hareketli olsa inanıyorum bu takım iş yapar:) |
bize yırtıcı bir forvet orta sahaya da yaratıcı bir oyuncu lazım bunlar olmazsa şampiyonluğu bile uzak görüyorum . beşiktaşlıyım sevinmek için sevmedik gibi yorumlar yapamıycam ama gerçek gözlüğünü arada kullanmak gerekiyor .. |
Daha ilk hafta ... Acele etmeyelim.İyi-kötü yorumlarımızı derbiden sonra yapmaya başlıyalım.5.haftadaki GS maçına kadar toplarlanırız zaten. |
gerçekten üzülüyorum herkes yazıyor böyle ama 5 hafta sonra beşiktaşın oynadığı futbolu gördükten sonra herkes değişicek biraz sabredin arkadaşlar takım bi lige ısınsın otursun ondan sonra eleştirin şu 5 maçta oyun değil skor önemli beşiktaş için puan kaybettik iyi olmadı inşallah kalan 4 hafta hiç puan kaybetmeyiz çnkü kalan 4 haftadan sonra takım çok farklı oynıcaktır hiç kimse merak etmesin bu kadarda acımasız olmayın skor taraftarlığı yapmayın rica ederim |
Alıntı:
|
Gerçekten de çok boş ve can sıkıcı tartışmalar bunlar... 1-Futbol bir oyundur ve hep kazanacaksın diye bir kural yok.. 2-iki beraberlik daha alınsa başlarsınız ; o gitsin bu gitsin diye..sanki bu takımın hocası yok ,veya var da siz ondan daha iyi biliyorsunuz.. 3-Geçen sene de aynı teraneleri yapanlar,şampiyon olunduğunda yok oluverdiler.. 4-Neymiş ,Bobo ve Nobre bu takımın oyuncusu değilmiş,Ferrari yaramazmış vs.. size katılıyorum..ama gülmekten... 5-Sırf FB yi ve GS kıskandıkları için o alınsın bu alınsın diyenler taraftar olamaz ,onlar kendi tatminlerinin peşinde koşan,pekde futbolla alakaları olmayan arkadaşlardır.. 6-Farzedin ki takım sezonu 10. bitirdi..ne oldu dünya mı yıkıldı..öldük mü.. yeter artık ..gerçekten sıkıntı veriyorsunuz..çok biliyorsanız gidin siz yönetin ..bırakında ağız tadı ile sadece ve sadece futbol izleyelim..tuttuğunuz takımın yenilgisi üzebilir ama asla mutsuzluk sebebi olmasın..o gitsin bu gitsin diyecek kişiler biz seyirciler değildir..herkes haddini ve yerini bilsin lütfen.. |
sadece biraz sabır..kesinlikle daha iyi olacak herşey..ben hem ferrari hem de nihattan çok çok ümitliyim..Fakat bir sağlam,yetenekli orta saha oyuncusu ihtiyacımız olduğu gerçeği su gibi ortada.takımda o işi yapacak adam yok..belki çok az Yusuf ama hiç yeterli değil ve zaten geliş amacı da o değildi. |
Alıntı:
|
herkes haddini ve yerini bilecek....biraz araştıracak,biraz öğrenecek ..neyin ne olduğunu anlayacak öyle yazacak..burası mahalle kahvesi değil...iki maçta o gitsin bu gitsin muhabbeti sıktı artık... |
FAZLA YUKARI ÇIKMA O ZAMAN !! |
hadi canım hadi işine.... |
SAYGILAR .. |
Alıntı:
Benim çocukluğuma dair hatırladığım anılar gs ve fbnin flaş transferleri ve Kaptan Rıza'nın kupa kaldırması idi. Schumacher, Didier Six, Kovacevic, Gütschow,Gerson.....v.s.Onlar ben çocukken de öyleydi, şimdi de öyle.Biz neyiz bunu tartışmak lazım. Yıldız diye ağlarken taraftar profilimiz; ve haklı "görünerek", renkli rakiplerimiz, ve dahi avrupanın dev isimlerini-bkz. inter, real madrid...v.s- örnekleri ile günümüz futbolunda transferlerin ne kadar önemli olduğunu açıklıyorlar.Ancak yıldız transferleriyle gündeme oturan renkli rakiplerimizin 4 ve 5. sıra paylaşımını ve avrupanın flaş transferli dev isimlerinin son yıllarda ne başarısı olduğu görmezden geliniyor. Bizim, Süleyman Seba döneminde başlayan ve bugün yeni nesil taraftar profilince biraz da burun kıvrılan "özkaynak" sistemini uygulayan Barcelona'yı neden kimse konuşmuyor?İlk 11'inin 7'si altyapı olan Barcelona isimli bir "sistem" topladı tüm kupaları.Kimse diğer 4 yıldızdan bahsetmesin o 7 Barçalı RUH olmasa idi o 4 yıldızın ışıkları da daha sönük olurdu. Biz Beşiktaş olmaktan uzaklaşıyoruz asıl sorun bu yoksa 11 kişinin bir topu rakip kaleye göndermesi değil işimiz.Yoksa o top o kaleye daha çok girer kimse telaşlanmasın. |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: Abi yazının altına imzamı atmakla beraber ezikbahçe ve gayse nin transferlerini kıskananların Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum , inanmak istemiyorum . şampiyon olduk olalı forumda acayip acayip adamlar çoğaldı , hani bjk taraftarı sevinmek için sevmemişti bu takımı ne oldu , yazıklar olsun böyle taraftarlığa ilk hafta dan çok kişi sattı takımı . Kulübe zerre kadar faydası olmayanlar daha ilk maçtan yerle bir etti takımı Başkana futbolcuların hepsine sadece bu forumda değil diğer bütün sitelerde de çok ağır hakaretler küfürler ediliyor , inanamıyorum Şampiyon takımın taraftarı nasıl böyle yapar yakıştıramıyorum . Bir taraftar grubu herşeyimi bilir herşeye mi karışır madem taraftar kulübün her işine karışacak neden başkan seçiliyor neden futbolcu alınıyor neden teknik direktör alınıyor madem taraftar herşeye karışacaksa bütün futbolcuları gönderelim taraftar çıksın sahaya hocayı gönderelim taraftar teknik direktörlük yapsın . ya ayıptır yazıktır günahtır abi ya olmaz böyle bişey ya senin de diğin gibi abi herkez haddini ve yerini bilsin yeter artık yav yemin ederim yeter artık . son diyeceğim daha ilk maçtan kulübüne futbolcusuna sırt çeviren yerle bir eden taraftar olmaz olsun . |
Takım lige ısınana kadar böyle beraberlikler almaya devam edersek, erken koparız bu yarıştan..Göreceğiz hep birlikte, Beşiktaş rakibe dar edecek sahayı, 70 dk baskı kurcak, top sürekli bizde kalcak ama pozisyon sıkıntısı çekecez..Rakipler kötü oynarken de kazanıcak, biz iyi oynayıp üzülücez . . İlk maçtan karamsar olmayın fln diyosnz ama bu form grafiği ile alakalı bir sorun değil..Yaratıcı oyuncu eksikliği var..Bobo, Nobre, Holosko istedikleri kadar formda olsunlar..İşe yaramaz...35lik Yusuf ve Tello ile gitmez koca sezon..Kötü de olsa bir transfer şart..Yıldıray'a bile kabulüm ben.. |
Alıntı:
1-futbol sadece bir oyundur ama ben o oyunda 8-0 yenilince dünyam kararıyo 2-2 beraberlik alınca o gitsin bu gitsin diyenleri bilmem 2 maçta karar verilmez ama şu takımdan toroman ve ismail dışında gidince üzüleceğim adam yok 3-geçen senede söyledim yine söylüyorum takım yetersiz. ama geçen senede olduğu gibi transfersiz şampiyon olmamız imkansız. tıpkı yusuf ve ernst gelmeseydi olamıcağımız gibi 4-bu takım değil 10. küme düşse gitmeyen adam değildir. ama bu yönetimde artık taraftarı salak yerine koymayı bıraksın hatta yönetmi bıraksın. 5-okadar eskilerden bahsediyosunuz bende yılları istiyorum eskisi gibi başkanımız verdiği sözü tutsun tutamayacağı sözü vermesin ben 26 yaşındayım ağız tadıyla yaşadığım 2 şampiyonluk 100.yıl ve bu seneki. şampiyonluklar için kupalar için sevmedik biz bu takımı |
takım lige ısınsın demek kadar saçma bi düşünce var mı ??? hazırlık kampları ne işe yarıyo ??? |
bu takımın acilen 10 numraya ve benim gördüğüm kadarıyla sol kanata ihtiyacı var ... |
Alıntı:
2-İki beraberlikle kimse gitsin demedim demem. Sezon bitince gitmesi gerekenler gitmedi zaten. 3- Geçen sene ligin bitimine 6-7 hafta varken burda başlık açmıştım ben inanıyorum diye. Hem lige hem kupaya. Çünkü futbolda umut vardı. 4- Bobo oynamıyor, Nobre ise basit takımlarda oynayabilecek sıradan bir futbolcu. Ferrariye gelince iyi futbolcu tek maçta bile kumaşını belli eder. 5- Al febe ve gese tüm oynadıkları resmi maçlarda galip geldiler. Yaptıkları transferlerde ortada. 6-10. olabiliriz sorun değil. ama Beşiktaşsak biz sahaya çıktıklarında yüreklerini ortaya koyup oynamalılar. Nobre 1 metreden kaçırmamalı. İ.Akına cezalanımız içinde slalom yapmasına izin verilmemeli. Ağız tadı ile futbol izlmeyemediğimiz için bunları yazıyoruz. Ne yani i.Akının attığı gol güzeldi aa ne güzel keyifli bir gol izledik mi diyeceğiz. |
Ben Beşiktaşkımı seviyorum ve daha iyi olsun diye böyle yazıyorum. Sırtımı dönmedim dönmemde. Ben galip geldiğinde sevincimden ağlarım. Yenildiğinde olsun be derim. Ben bütün dünyanın kabul ettiği dünyanın en muhteşem taraftarlarından biriyim. Ben Beşiktaşlıyım. Siyah beyaz bir hayatım var. Eleştiririm ben bu benim hakkım. Çünkü iyisini isterim. Çünkü başarı başarıyı getirecektir bilirim. Çünkü "zafer, zafer benimdir diyebilinindir demiştir" ATATÜRK. Şimdi bizimkilerde kendilerine gelmeliler. Ligin ilk yarısında az havlu atmadık lige. Ligin sonlarında böyle maçlar için hayıflanmayalım. |
Alıntı:
2-sezon bitince gitmesi gerekenlere biz taraftarlar değil o takımı yönetenler karar verir.. 3-kesinlikle aynı fikirdeyim..ama forumu araştırırsanız ben Denizlinin ilk Ankarada takımın başında çıktığı gün bu takımın şampiyonluğun favorisi olduğunu yazmıştım.. 4-Ferrari,kumaşını zaten italyadaki kariyerinde belli etmiştir..Ama illaki tek maçına bakıp karar verilecekse,yaptığı hataların duruş ve pozizyon hatası değil yanındakileri tanımamaktan kaynaklanan hatalar olduğunu sanıyorum.. 5-FB ve GS oynadıkları resmi maçları kazandılar diye bundan sonrakileri kazanacaklarının sinyalini mi verdiler..tabiiki transfer yapacaklar,çünkü biri 4. biri 5. oldu.. 6-Beşiktaş'ın kaybetse bile ölesiye koştuğu konusunda zaten herkes hemfikir..Nobre 1 metre den de kaçırır 50 cm den de önemli olan pozisyona girmektir..İ.Akın ceza sahasında slalom yapar..o her takımın ceza sahasında slalom yapacak bir yetenektir.. Futbolda gelişim Teknik ve Mental olmak üzere iki ana grupta toplanır..Uluslararası standardı yakalamak için her ikiside aynı oranda gelişmelidir.. Mental gelişimin en önemli unsuru da futbolun bir oyun olduğunu kabul edip,güzel futbolu kim oynarsa oynasın ( İ.Akın bile olsa) takdir edebilmektir.. |
hay sizin rakip takım transferlerinize emi !! daha geçen sene bunun cevabını almadınız mı..geçen sene nerdeydi baroslar,kewell lar,emreler,guizalar,linconlar.. Başarı yıldız transferiyle olmuyor arkadaşlar..olay sahada bitiyo,ne kadar yıldız oyuncun var değil bu işin sırrı..veya ne kadar para harcamışsın değil..Ne kadar takımsın,ne kadar motivesin,ne kadar başarıya açsın,ne kadar istiyorsun,ne kadar saha içinde mücadelecisin,ne kadar saha içinde yardımlaşmayı üst seviytede tutuyorsun, bunlar önemli demiştim..herkes bana gülmüştü..sezon sonu bende o arkadaşlara güldüm..Gs 5. oldu,Fb 4.Biz ise çifte kupalı şampiyon..Demek ki neymiş, para harcayınca başarı gelmiyormuş..iş yürekte,sahada bitiyormuş.. Bizim takım bu sene ligde kolay kolay yenilmez..yine şampiyon oluruz..takımda yardımlaşma üst seviyede..mücedele gücünde en ufak bir azalma yok,hatta cisse-fink değişikliğiyle kaçak oynayan ön liberoda yok..ancaak yıllardır sorunumuz olan merkez bir pasör,pas alışverişi yapacak,oyunu kuracak bir oyuncu eksikliğimizde gözden kaçmıyor..2 senedir yazıyorum bu forumda.. |
Alıntı:
Anlatamazsın abi ne dersen de boş . Şampiyonluk felan kimsenin umrunda değil bütün dertleri gayse fb transfer yaptı ya medya pof pof ladı ya bizde bir adam alalım medya pof pof lasın gayse ve fbi ile ufak abdest yarıştırsınlar bütün derdi bu bağzılarının , Allahtan az da olsa aklı selim taraftarlarımız var . |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: |
cisse ile finki bir tutan zihniyete gülerim ancak... murat ceylan alınsa daha faydalı olurdu hem de yabancı kontenjanı sorunu yaşanmazdı... şampiyonluğu nasıl kazandığımızı hepimiz biliyoruz! ama nedense hep kendimizi avutuyoruz... Her zaman söylediğim gibi ya ben BEŞİKTAŞ'I ÇOK BÜYÜK GÖRÜYORUM, ya da BAZILARI BEŞİKTAŞ'I ANTEPLE KARIŞTIRIYOR... |
Bazı arkadaşlarımızı hala anlamakta güçlük çekiyorum...Bir beraberlikmidir dünyanın sonunu getiren..Mantıklı olalım lütfen...Bu takım geçtiğimiz sene şampiyon olan takımdan daha iyi bir kadrodur..Ama bu kadronunda her zaman en iyisini yapabileceğini düşünmek abes kaçacaktır.. Biz klavye başına geçip şu gitsin bu böyle olmamalı diyecek insanlar değiliz arkadaşlar...biz taraftarız ve biz bu renklere aşığız bu takım yenildiğinde üzülebilir kazandığında gururla etrafta dolaşabiliriz ama kalkıp bu takım için terlerini akıtanlar hakkında aşağılayıcı konuşmamalıyız. Bazı arkadaşlarımız kadro olarak yetersiz olduğumuzu Gs ve Fb nin yaptığı yıldız transferlerden ve yönetimin açıklamalarından sonra belki yıldız transfer bekleyebilir ama bu transfer olsada olmasa da biz bu takımı her şartta desteklemeliyiz. Ve inanıyorum ki bu takım bu ligde başa oynayabilecek kapasitededir Fb ve Gs ne kadar yıldız transferi yapmış olsada... Şampiyonluğu ve başarıyı getirecek yıldızlar değil ne kadar takım olduğunuz gerçeğidir arkadaşlar... |
Kadro bence lig için yeterli ama şampiyonlar ligi için hala zayıf...Ama iyi olacağına inanıyorum... İyi Forumlar... |
ßencede bu takıma iyi bir 10 nuamra lazım |
İyi forumlar herkeze |
Türkiye`de Saat: 08:26 . |