![]() |
Evlatlıktan Reddederim Beşiktaş’ın listesinde olduğu iddia edilen Nuri’nin babası Savaş Şahin “30’undan önce Türkiye’ye gidersen oğlum değilsin” diyerek rest çekti. Orta sahaya 10.5 numara arayan Beşiktaş’a listesine aldığı Nuri Şahin’den kötü haber... Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcuya, babasından Kartal’a gitme izni çıkmadı. Baba Savaş Şahin’in, Beşiktaş’ın oğluyla ilgilendiği yolundaki haberler üzerine oğlunu karşısına alıp, “Dortmund’da iyi bir çıkış yakaladın ve ilk 11’de oynuyorsun. Avrupa’nın önemli liglerinden birinde böyle bir şans bulmuşken, bu genç yaşında Türkiye’ye gitmeni istemiyorum. Beşiktaş’a gidersen seni evlatlıktan reddederim. Ancak 30’undan sonra Türkiye’ye gidebilirsin. Ondan önce gidersen oğlum değilsin” diye ultimatom verdiği bildirildi. Sözlerinin yanlış anlaşılmamasını da isteyen Nuri’nin babası, “Beşiktaş’a karşı bir düşmanlığım yok. Ben Nuri’nin Bundesliga’da oynayıp daha iyi yerlere gelmesini istiyorum” ifadesini kullandı |
Babasinda bir hastalik var heralde.. |
sanki ronaldinho hayret bişey . |
saçma bi haber doğruysa bile babası saçmalamış demektir!... |
kolpa haberdir |
böle bişi mümkün diil çocukmu bu adam basının palavralarıyla karşı karşıyaız gene ... |
Oğlunun kariyeri için en iyisini düşünmen tabi ki senin hakkın.. Bunun için ister evlatlıktan reddedersin ister desteklersin bu senin bileceğin bir iş.. Ama keşke 30 yaşından sonra gibi bir laf etmeseydin ozaman daha samimi olurdun.. 30 yaşından sonra ne yapsın Türk takımları Nuriyi.. Türk takımları enayi mi 30undan sonra para için gelecek futbolcuyu alsın.. Sen kaymağını Almanya'ye yedir posasını bize.. Bu mudur yani.. Resmen aptal yerine koymaya çalışıyorsun bizi.. Hem Nuri buraya gelince bedava mı oynayacak.. Almanya ligini ne zannediyorsun ki.. Almanya liginden kaç takım Türkiye liginde kafaya oynayabilir.. Bu kadar küçümseme öz vatanını.. Oğlunun oynadığı takım bizdeki 3 büyüklerin çook altında kalır buna emin ol.. |
kolpa haberya |
Alıntı:
|
ya ne kariyeri arkadşalar dortmund dediğin takım 95 zamanları iyi bir takımdı. dortmund da kariyermi yapılır |
almanya türkiyeden iyi değil şartlar iyi diyorsa orası ayrı. ama nuri dortmund la cl gini zor görür. |
nuri' nin babası uçmuşş arkadaşlar...o adam çocukmu ya...içmişş ya bu adammm... |
bunamış bunun babası |
Daha neler ya yalandır ama deilsede onun oğlu sanki messi olüyoruz onun için:D |
Gerçeklik payı az gibi bi haber. |
Çakma Haber Bunlar |
hiç bir futbolcu beşiktaştan büyük değildir |
Al oğlunun turşusunu kur :D |
tabikide çakma haber kim kimin işine karışır koskoca futbolcu çocuk mu istediği takıma gider ... |
Haber %1000 doğru ama şimdi demedi bunu geçen sene Sinan Engin istedi kulübü verdi ama babası izin vermediği için gelmedi!!!!http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon6.gif |
haberin doğru olduğunu nerden biliosun arkadaşım ... |
Alıntı:
|
Almanya da çok sağlam lig ya.. |
Maasallah sanki cristiano ronaldo mübarek.oynadigi takim birzamanlar iyi bir takim olan simdilerde ise vasat bir takim olan dortmunda oynuyor.,acaba dortmunda kazandigi paranin kac mislisini türkiyede kazanir bunu biliyormu kazma herif.dortmundla bjk yi bir mi tutuyor yada dortmundu bjk dan daha büyük kariyer acisindan dortmundu ve alman ligini bir italya ligi gibimi görüyor.tam maskara bu adam ya.ben dogma büyüme buraliyim yani almanya vede sunu iddaa ediyorum türk takimlarinin transfer ettigi yildiz oyuncularin bir tanesini bile alman takimlari transfer edemez.belki son biriki senede bayern baya para harcayip iyi oyuncular getirdi ama alman takimlari türk takimlarindan daha büyük degiller.ayrica dortmundun enfazla basaracagi uefa kupasina katilmaktir onuda belki.ama bjk da sampiyonlarligi hersene garanti olmasada avrupa garanti.acaba budurumda dortmundami kariyer daha iyi yapar yoksa besiktasimizdami?ben bu nurinin babasinin gs li oldugunu iyibiliyorum,vede gs den baskasina gidersen hakkimi helal etmem demistir muhakkak. |
haber yalan bence |
Ben nuri olsam öyle babayı babalıktan redderdim.Sonuçta burası senin vatanın bu vatandan daha önemli ne varki yemişim öyle kariyeri |
kaynak star gazetesi arkadaşlar :D |
ver biraz para göriym o babayı gelir yazlık alır bide ayvalıktan |
kolpa haber ariyorsaniz iste karsinizda |
Al oğlunu git ulan............ Nuri kim ya peşine düşmüşüz? Yav bu yönetimin derdi ne? |
geçen yıl da aynı hikaye yaşandı babası türkiyeye gitmesini istemiyor |
ya babası nie bu kadar karışıyorki yaptgı tam bi saçmalk |
kolpa haber |
koLpa... |
Alıntı:
|
Bizde nuri için ölüyordduukkk..Bizene decodann,bize ne gudjohnsenlerden vaartlardan zartlardan zurtlardann..Tek dileğimizz nuriyi takımda görmekti..Ah be babası niye engellersinki bu hayallerimizi..:D |
tüm dünyanın bizi konuşacağı transferi babası engelledi.. :D |
Kim bildirmiş merak ettim. :D :D :D Bu basına bayılıyorum ya bazen çok güldürüyorlar beni. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:10 . |