bruschaga | 10-08-2009 20:11 | Maasallah sanki cristiano ronaldo mübarek.oynadigi takim birzamanlar iyi bir takim olan simdilerde ise vasat bir takim olan dortmunda oynuyor.,acaba dortmunda kazandigi paranin kac mislisini türkiyede kazanir bunu biliyormu kazma herif.dortmundla bjk yi bir mi tutuyor yada dortmundu bjk dan daha büyük kariyer acisindan dortmundu ve alman ligini bir italya ligi gibimi görüyor.tam maskara bu adam ya.ben dogma büyüme buraliyim yani almanya vede sunu iddaa ediyorum türk takimlarinin transfer ettigi yildiz oyuncularin bir tanesini bile alman takimlari transfer edemez.belki son biriki senede bayern baya para harcayip iyi oyuncular getirdi ama alman takimlari türk takimlarindan daha büyük degiller.ayrica dortmundun enfazla basaracagi uefa kupasina katilmaktir onuda belki.ama bjk da sampiyonlarligi hersene garanti olmasada avrupa garanti.acaba budurumda dortmundami kariyer daha iyi yapar yoksa besiktasimizdami?ben bu nurinin babasinin gs li oldugunu iyibiliyorum,vede gs den baskasina gidersen hakkimi helal etmem demistir muhakkak. |