![]() |
Tümer: Ben Beşiktaşlıyım !!!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çeşme'de Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Mustafa Denizli ile biraraya gelen Tümer Metin, Beşiktaş'ta seve seve oynayabileceğini belirtti. Denizli'nin mutlaka transfer edilmesini istediği tecrübeli futbolcu, "Ben Beşiktaşlıyım. Kulübümde çok güzel günler geçirdim. Fenerbahçe'ye istemeye istemeye gittim. Şu anda tek isteğim Beşiktaş'a geri dönmek" dediği öğrenildi. Çeşme'nin ünlü mekanı Shayna'da Tümer'le buluşan Demirören'in tecrübeli futbolcuya, "Sana karşı küskünlüğüm yok. Futbol dünyasında zaman zaman yanlış anlaşılmalar olmuştur. Ben de geçmişte 'Mustafa Denizli ben olduğum dönemde Beşiktaş'ın kapısından içeri giremez' demiştim. Bizden haber bekle" dediği öğrenildi. Demirören'in Tümer'in geri dönmesi için tribün liderleriyle görüşeceği ve ortamı yumuşatmaya çalışacağı vurgulandı. Tümer'le biraraya gelen Denizli'nin de "Bu sezon sana çok ihtiyacım var. Şimdiden çalışmalara başla" dediği öğrenildi. |
hı hı noel baba da fenerliymiş |
tümer sana bi korum töbe ya sen bu klübü ne sanıosun ya bi git ya ... |
Beşiktaş tesislerinin kapısına köpek diye bağlamayız. |
seni deil futbolcu olarak malzemeci bile olarak istemeyiz onursuz köpek |
istemeye istemeye degil para icin besiktası sattın unutma burası besiktas alayına gider hatırladın sen onu bunu dedin ve sonra fenevin yolunu tuttun sen o stadın tesislerin onunden gecemezsin.bu numaraları yemezler |
forumda olmasak senin kulaklarını baya bi çınlatırdım ya ... |
tümeri bu saatten sonra Beşiktaş ile aynı cümlede kullanmak bile hakarettir bunu tüm yöneticiler bilmesi gerekir. |
Daha BEŞİKTAŞ Lafını Ağzına mı Alıyorsun TÜMÖRCÜM neoldu Fener Almıyormu Seni ????? |
allah belanı versin köpek tümer para için herşeyi yaparsın senn hayret bişey insanı deli ediyolar yaa beşiktaşın kapısının önünden geçme |
sana hiç gerek yok kendin ettin kendin buldun tümer bey |
eğer adam olsaydın bu taraftarın değerini bilseydin şimdi sende baş tacımızdın o kadar küfür yedin bu taraftan nasıl bi gurur varmış sende geri dönecek |
yalandır nasılsa boşa gaza gelmemek lazım :) |
aman haa başkan ateşle oynama Tümer bu saaten sonra Beşiktaş a çöpçü bile olamaz . |
Yok Canım Daha Neler!!!... |
Ayipdir yaa insan para icin kendini bukadar kücük düsürürmü... sen takimi sat ondan sonra utanmadan seve seve gelirim de,tabiki seve seve gelirsin sonucda seni kimse istemiyor Besiktasa gelib dünyanin parasini alacan... unutma Allah afeder Carsi afetmez..... |
Alıntı:
|
De get lan.sıkıysa gel Beşiktaş çArşısına! Sana orada kucak açarlar! |
Sen Beşiktaşlısın da ! Beşiktaş artık senli değil :D Gayette memnunuz çok şükür, yokluğun varlığını aratmadı. |
bu haberin yalan olmasını istiyorum;)Böyle birşeyi düşünemiyorum bile yani Tümer'in Beşiktaş'a geleceği imkansız!! |
şimdi bişey derdim ama forumdan ceza yemek istemiyorum |
eyer biziom yerimizde fb olsaydi vallahide billahide bagirlarina basip affederlerdi.ayni topuz olayinda yaptiklari gibi.ben sahsen tümerin degil besiktasta tekrar oynamasina besiktasin maclarini seyirci olarak bile izlemesini istemem hatta tahammül edemem,birkkere tümer artik futbolculugu bitmistir zorlaya zorlaya uzatmalari ikinarak oynuyor ayrica kutsal besiktas formasini giyecegi gün kulüpü taraftar basar hatta besiktas tarihinde olmamis bir isyan baslar,bukadar ciddiyim bu konuda.bjk taraftari sevdimi tam sever nefret ettimide tam eder. |
yok artık yaaa.. ßu ßı saka oLmaLı..! ßu nasıL ßı sacmaLık ya taraftarLa konusacakmıs.. sen nasıL ßoLe ßırsey dusunursun kac seneLık taraftar herkez ogrendı ßı sızın mı ßasmıyo yanı mumkunatı yok ya.. o da kım we neyıne guwenerek ßoLe ßı acıkLama yapıyo ßunu soyLemesı ßıLe karaktersızLıgının ßı gostergesı..! |
Azize teyzen kovdumu seni yavrum:D Vah vah çok üzüldüm:D Şaka bir yana şu köpekle Beşiktaşın isminin yan yana gelmesine bile tahammül edemiyorum. Sen deil Beşiktaşımın futbolcusu köpeği bile olamazsın. Yolda görsem suratına tükürürüm bu hayvanın. Sen git azize teyzenin fenerli bahçesinde itlik yap. Hırsızları falan kovalarsın. |
tümer sen beşiktaşlı olamazssın sen para içinn g.....tünü satarsınn senden adam olmaz...BEŞİKTAŞ ı ağzına almaz terbiyesiz insan.... |
Azize teyzen kovdumu seni yavrum:D Vah vah çok üzüldüm:D Şaka bir yana şu köpekle Beşiktaşın isminin yan yana gelmesine bile tahammül edemiyorum. Sen deil Beşiktaşımın futbolcusu köpeği bile olamazsın. Yolda görsem suratına tükürürüm bu hayvanın. Sen git azize teyzenin fenerli bahçesinde itlik yap. Hırsızları falan kovalarsın. |
bu nasil bir haber ya............. |
sana aldığın dolarlar elbet bir gün biter demiştik bitirdin paraları kafanı taşlara vuruyorsun şimdi. sana küfür etmiyeceğim çünkü biz erkeğe küfür ederiz o yuzden seni Allahın affetmesi için dua et çünkü biz seni asla affetmeyeceğiz !!! |
Sansür'de Koysanız , Küfürsüz Yorumlar Yapalım. |
Vah başkan vahhh... Tümer midir yani Christiano Ronaldo transferini geride bırakacak... Sen Tümer'i de al git feneve başkanlık yap. |
harbiden bu transferi gerceklestirirsek turkıye sınırlarında cristiano ronaldo transferini unuturuz herkezde bizi konusur |
Alıntı:
Hahaaa guzeldi bu :D |
sen bu takıma gel elbet görüşrüz newzat demirde seninle.. sözünü yiyen beşiktaşlı mı olr lşan |
Arkadaşlar itibar etmeyin derim bence.Tam sallama haber.Şu cümleye bakar mısınız? "Sana karşı küskünlüğüm yok. Futbol dünyasında zaman zaman yanlış anlaşılmalar olmuştur. Ben de geçmişte 'Mustafa Denizli ben olduğum dönemde Beşiktaş'ın kapısından içeri giremez' demiştim.'' Ne zaman demiş ? Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Mustafa Denizli ile biraraya gelen Tümer Metin, Sizce Mustafa Hoca'nın yanında bunu diyebilir mi? |
öle bi cümlesi var demirörenn... bi aralar bizde öle sanıoduk tümer bey ama sen takımı satarak gösterdin kaç kuruşluk adam ve ne kadar beşiktaşlı olduunu... |
ayıp ayıp bu adadımı düşünmek bile acizlik ayıp ayıp bu adadımı düşünmek bile acizlik !!! bu yönetim böylr bir şeyi nasıl düşünür olurmu hiç insan tükürdüğünü yalarmı beşiktaş bir maç kötü diye hemen transfer mi lazım..tamam transfer şart olabilir takım kötü olabilir ama sen kalkıp bu adamamı kaldın maden bu adam çok iyi neden hiçbir takım almıyor.... siz mi kurnazsınız yoksa diyer kuluplermi aptay ...bakın yönetici arkadaşlar bu kulup şanlı,şerefli çok büyük bir kulup bu taraftar dünyanın sayılı bir kaç taraftarından birtanesi 6 sene bekledi şampiyonluğu ama onuruyla,şerefiyle,halsiyetiyle yıllarca bekledi ama sezona kötü başlamak demek dünyanın sonu asla değil geçen sezonda kötü başladık ama iyi bitirdik... yönetici arkadaşlar,abilerimiz,büyüklerimiz sözümüz sizlere BEŞİKTAŞ herkezden büyük tümer denilen adamı bize topçu diye getirip iş yapmaksa niyetiniz busene sattığınız beşiktaş formalarını ,kombineleri geri iade eder maçlarada tümer yerine sinema seyrederiz ..... tümer e gelince bize uzak allaha yakın olsun kendine başka meşkale bulsun kötü söz söylamadik söyletmesin... birdahada ben beşiktaşlıyım falan sakın ha ağzından çıkanı kulağı duysun onun sandığı gibi beşiktaşlı olunmuyor.. BEŞİKTAŞLI OLUNMAZKİ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLAR OLANLARA SORSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bilmem anlata bildimmi!!!! |
sen beşiktaşlıysan ben beşiktaşlı değilim |
Askerliğini yap adam ol önce beşiktaşın kapısından giremezsin |
dünya üzerndekı en son besıktaslı olacak olan adam sensn tumer sallama |
bn buna sadece gülerim :D |
Türkiye`de Saat: 10:04 . |