![]() |
eğer yönetim bu cocugu gonderırse var yaa... |
batuhanı satan bizide satar. ya suçun çoğu bizde aslında demekki burdan yazmak yetmiyor . çık inönüye bağır bak nasıl duyarlar. elin adamları 2 yıldız nasıl çıkarırız diye uğraşıyor bizimkilerde elimizdeki yıldızlyarı nasıl harcarız diye uğraşıyor. korkmaya başladım vallahi ben 5 sene sonra çok sevdiğimiz beşiktaş batıp gidecek diye |
:/:/ garip... |
nobre-bobo-holosko =1 batuhan etmez çok değil yakında görürsünüz beşiktaştan gittiği, denizlinin kaprisleri bittiği gün. imza |
böyle kişiliksizlere beşiktaş forması vermesinler ilkönce adam olsun formayı haketsin ancak adam olamıyor bonservisini versinler gitsin ugraşmasınlar..... |
bu kadarda kolay harcayamayız...tmm ben de istemiyorum batuhanı ama kişiliksiz faln deil bnce sadece hataları var o kadar..yabtıı hataların çounu hatta kat kat fazlasını dnyada bissürü yıldız futbolcu yabıor..hepsi kişiliksiz o zmn:DRonaldo bitti en başta...ona bnzer biri gelse itiraz edilmes...ii futbolcu kendini geliştirmeli davranışlarına dikkat edmeyi örenip takıma dönmeli..ii bi para veren olursada (ilerde) satılmalı... |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |