![]() |
Sadece Kartal'a Gelirim 'Sadece Kartal'a gelirim' http://www.sabah.com.tr/2006/09/21/i...78A32DB98b.jpg İran'ın Persepolis takımını çalıştıran Mustafa Denizli Süper Lig'e döneceği iddialarına cevap verdi: "G. Saray'a asla gelmem. F.Bahçe'de de mevcut yönetimle çalışmam. Gelirsem yalnızca Beşiktaş'a gelirim." Türkiye'de sadece Beşiktaş'a gelirim 3 büyükler için adı geçen Mustafa Denizli, Türkiye'de çalışırsa tercihinin Beşiktaş olacağını açıkladı 3 büyükler için adı geçen Mustafa Denizli, Türkiye'de çalışırsa tercihinin Beşiktaş olacağını açıkladı. İKİ BÜYÜĞE DE RET! "Mustafa Hocam Türkiye'den teklif alırsanız değerlendirir misiniz? Tercihiniz hangi takım olur?" sorusunu yöneltiyoruz. Yılların deneyimli teknik direktörü bombayı patlatıyor: "G.Saray'da şu anda çalışmayı pek düşünmüyorum. F.Bahçe'nin mevcut yönetiminin benimle ilgili bir tasarrufu olacağını zannetmiyorum. Ama zaten gelirsem sadece Beşiktaş'a gelirim." Bu sözü söylerken gözlerinin içi parlıyor. Çünkü çocukluğundan bu yana gönül verdiği takımın başında olmak çok farklı bir duygu olsa gerek. Araya giriyorum ve "Hocam artık ok sizin için de Beşiktaş için de yaydan çıkmış durumda. Kamuoyu sizi istiyor. Bu birliktelik bence gerçekleşecek" diyorum. Yüzündeki tebessüm artıyor, sözle cevap vermiyor, ama ne demek istediğini anlıyorum. Nasıl Beşiktaşlı oldum? Mustafa Denizli, çocukluğunda sıkı bir futbol taraftarıdır. Ama onun Beşiktaşlı olmasını sağlayan Çeşme'deki altı terziden biridir. Milli Takım eski teknik direktörü anlatıyor: "Çocukluğumda bir terzi vardı. Bizleri toplar hep Beşiktaş'ı anlatırdı. Şair Nedim'de dükkanı olduğunu ve başta Refik Osman Top olmak üzere birçok yıldızı gördüğünü söylerdi. Beşiktaş'ı öyle bir anlatırdı ki ben de siyah-beyazlı renklere gönül verdim". Bu terzi Mustafa Denizli'nin Altay'da yıldızlaştığı yılları da görecek ve tribünde yerini alarak Büyük Mustafa'yı alkışlayacaktır Galip ÖZTÜRK 'Bu Soylesinin Genis Ayrintilarini SABAH - 21/09/2006 - Türkiye'de sadece Beşiktaş'a gelirim burdan okuyabilirsiniz |
yaw bu adamın kariyeri nede bu kadar gündemde biri sölesin ya... |
Ezik medyası yine işbaşında DİKKAT!!! |
sen bizi isteyebilrsin fakat bizim hoca değiştirmek gibi bir düşüncemiz olmadığı için İRan da devam... |
ya istemezzz !!! |
aman kallsın |
bence tigana giderse isterim ama su an tıganayla devam |
Bırak kardeşim yaaww ...Biz seni istemiyoruzz...Tigana ya hep destek tam destek... |
ya sen nebiçim beşiktaşlısın beşiktaşın başına geçmek için nerdeyse beşiktaş hep yenilsin diye dua edecen bizim senin gibi beşiktaşlılara ihtiyacımız yok |
hehehehe mustafa denizli eizklerin başındayken biz ne diyorduk " mustafa denizli şampiyon yap bizi " :D şuan gerekmiyor avrupada vitrini yok... |
iyiy hoca ama şu anda tiganayla devam edilmeli |
bize gelse irandan transfer yaptırır heralde :D |
gelecekse ersun yanal gelsin |
isteyen kim ki. Türk hoca gitmez bize. Şimdilik Tiganayla devam.. |
kafam çok karışık hoca konusunda,ama tigana gidecekse gelebileceklerin en iyisi denizli |
oh gelir ama alan olurmu bilemem gine dögütrmüs medya hellal olsun :) |
adam kendini nasıl yamayacağını şaşırdı,yazık!! |
ne denizlisi ya bide bu mu cıktı basımıza tiganayı yolladık 6milyon euroluk tazminatını ödedik te denizliyi getirdik.ya medya defol git bu sene cok üzerimize geliyolar.istedigin kadar fenerli istedigin kadar cimbomlu ol ama bizden uzak ol.hatta bizi yazma bile bizim resmi internet sitemiz bize yeterde artar bile |
Manisayı satmıştı bu son haftalarda manisa 1. lige çıkıcaktı yedek kadroyu çıkardı bi anda takım 4. oldu ligde çıkamadı süperlige sonra kovdular tazminatını alıp gitmişti. SONUNA KADAR TİGANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
amman gelmesin ya...en haz etmediğim türk teknik direktör. |
avrupa da vitrine çıkmak gerekmiyor aslın da iyi bir örnek vereyim ersun yanal müthiş bir sistem adamı bence oyunla birleşiyor tigana dan sonra ersun yanal derim ben ilk tercihim o olur |
yavaş gellllllllllllllllll |
tigana yı gönderme gibi bi düşüncemiz olmadıgı için boşa kaygılanmayalım. mustafa denizli de boşa havaya girmesin,iran da başarılar kendisine ... |
sadece kartala gelirsinde seni istiyen kim |
Büyük hoca.. cesur ve akıllı.. üstelik de sapına kadar Beşiktaşlı..! Birgün bize hoca olursa.. avrupada ilk dörde gireriz kesin.. Türkiye ise çekirdek olur bizim için. çünkü büyük düşünen bir hoca.. ayrıca bu ropörtajında da delikanlı gibi konuşuyor.. .. ve tek kelime ile Beşiktaş...!! diyor.. Saygı ve sevgilerimle..! |
gerçekten bir tane güzel yorum okuyamadım mustafa denizli hakkında adam nasıl beşiktaşlı olduğunu anlatıyor ve en büyük isteğide tuttuğu takımın yani şanlı BEŞİKTAŞIMIZIN BAŞINA GEÇMEK YA BUGÜN YA YARIN kim istemezki adam sadece bunu dile getiriyor BEŞİKTAŞLININ BEŞİKTAŞLIYA SAYGISI OLMALIDIR helal olsun sana mustafa denizli |
Şu an hiç yeri değil.Ama Tigana'dan sonra olabilir. |
Ben Baskan olsam getirirdim... Denizli ,bana gore tiganadan daha ii bir hoca!!! |
bizden uzak allaha yakın olsun aman |
şu an için bu teknik direktör konusunu gündeme getirmemek lazım,takımın ve teknik ekibin arkasında olalım |
abi bunun başarısını saysak 2 yada3 başarısızları ise saymaya rakamlar yetmiyooo |
amaaan olduğun yerde kal mustafa hocaaa. |
Her Beşiktaşliya Saygim Var. Ona Da Saygim Var Ama şuan Başimizda Bir Teknik Direktör Var. O Da Bunu Belirtiyor Zaten. |
|
ha SAYET tigana giderse LUCE GELMELI |
eski bir eziğin BEŞİKTAŞ ta işi yok. |
YAPMAYA , böyle seyler normal ali günes falan vilan , NORMAL bisey buu |
nereye geliyorsun ya, biz daha seneye tigana'yla uefa şampiyonluğu yaşayacağız... |
sonuna dek TİGANA |
amaaan bi o eksikti! |
Türkiye`de Saat: 07:55 . |