![]() |
avrupa da vitrine çıkmak gerekmiyor aslın da iyi bir örnek vereyim ersun yanal müthiş bir sistem adamı bence oyunla birleşiyor tigana dan sonra ersun yanal derim ben ilk tercihim o olur |
yavaş gellllllllllllllllll |
tigana yı gönderme gibi bi düşüncemiz olmadıgı için boşa kaygılanmayalım. mustafa denizli de boşa havaya girmesin,iran da başarılar kendisine ... |
sadece kartala gelirsinde seni istiyen kim |
Büyük hoca.. cesur ve akıllı.. üstelik de sapına kadar Beşiktaşlı..! Birgün bize hoca olursa.. avrupada ilk dörde gireriz kesin.. Türkiye ise çekirdek olur bizim için. çünkü büyük düşünen bir hoca.. ayrıca bu ropörtajında da delikanlı gibi konuşuyor.. .. ve tek kelime ile Beşiktaş...!! diyor.. Saygı ve sevgilerimle..! |
gerçekten bir tane güzel yorum okuyamadım mustafa denizli hakkında adam nasıl beşiktaşlı olduğunu anlatıyor ve en büyük isteğide tuttuğu takımın yani şanlı BEŞİKTAŞIMIZIN BAŞINA GEÇMEK YA BUGÜN YA YARIN kim istemezki adam sadece bunu dile getiriyor BEŞİKTAŞLININ BEŞİKTAŞLIYA SAYGISI OLMALIDIR helal olsun sana mustafa denizli |
Şu an hiç yeri değil.Ama Tigana'dan sonra olabilir. |
Ben Baskan olsam getirirdim... Denizli ,bana gore tiganadan daha ii bir hoca!!! |
bizden uzak allaha yakın olsun aman |
şu an için bu teknik direktör konusunu gündeme getirmemek lazım,takımın ve teknik ekibin arkasında olalım |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |