![]() |
kaç senedir aynı sözleri duynaktan bıkık.lafa gelince ooo süper yıldız alcaz almaya gelince ;gordon,diaatta,fenerli oyuncular,gsli oyuncular hepsi bizde ne işse.. lafla ekmek teknesi yürümez icraat sayın başkan icraat... |
bişey olucaa yk valla |
Yildiray Degil Yildiz Istiyoruz. |
bu haftada antalyaya karsi puan kayberdersek bunun hesabini nasil verirsiniz sayin baskan ve sayin denizli? koskoca takimin dustugu duruma bakiniz bu nasil vurdumduymazlikdir? 4 mac oynadik 4 unude kazanamadik daha neyi beklersiniz? |
Keşke herşey zamanında yapılsaydı. Takımın en önemli yerine transfer zamanında yapılsaydı. |
transfer sezonu bitecek elbette gorecegiz |
galatasaray gider elanoyu baroşu getirir, fener dos santosu carlosu getirir, biz ise italyanın en kötü savunmacılarından birine yüklü mü yüklü para verir getirtiriz... yönetimimizin son yıllardaki transfer politikası felaket malesef... oynana futboluda görünce karamdsar olmamak elde değil... şans geçen seneki gibi her zaman yanımızda olmaz.. şu takıma takımı sırtlayacak bir oyuncu alınmadı ya ona kahroluyorum... |
Bu hafta kesin yeneceğiz. Takım umarım toparlanma sürecine girer. Birde takviye yapıldığı zaman Şampiyon olmama nedenimiz yok? Tabi bizlerde haklıyız! 3 aydır transfer dedikoduları, olmayan transferler. Çarşı taraftar grubunun ve bizlerin haykırdığı "Başkan bize Quaresma' yı getir" sloganları malesef olumsuzlukla sonuçlandı. Bu yüzden, moral olarak bir çoğumuz üzüntülü, sıkıntılı. Bunu hem reelde, hem forumda görebiliyorum. Dayanalım arkadaşlar dayanalım. Yakında tebessüm etmeye başlayacağız buna eminim. Hadi Kartal, saldırı zamanı!!! |
Alıntı:
|
christina ronaldo transferini gölgede birakacak transfer yapacagiz....queresmayi istesek alirdik ama daha iyisini alacagiz...baskan bu sözleri ben söylemedim...hala bekliyoruz ama ortada ancak laflar kaldi... |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |