![]() |
Nobre Çıldırttı Antalya karşısında etkisiz kalan Mert Nobre, 66. dakikada oyundan alındı. Mustafa Denizli, Büyükşehir Belediye maçında olduğu gibi dünkü karşılaşmada da etkisiz gözüken Mert Nobre'ye 66 dakika dayanabildi. İnönü Stadı'nda dün akşam oynanan mücadelede yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyen Sambacı'nın yerine oyuna giren Filip Holosko, Kara Kartal'ın galibiyetinin habercisi oldu. |
ben hala nobreden umutluyum boş adam olmadığına inananlardanım adam tek kalıyor herkes antalya macında beş metreden kaleciyi nişanladı desede o pozisyonda yapılacak tek hareket vardı uçarak kafa vurmak onuda yaptı |
ya nobre formda olsa ne olur sakatlansa alternatifi yok denizli ve yönetim kaprisi bırakıp batuhanla konuşmalı |
Olur böyle şeyler Nobre iyi oyuncu |
nobre bu takımdaki en iyi forvet bobo dan daha iyi |
nobre iyi oyuncu böyle form düşükleri olur normaldir çıkışa geçicektir ama dün gerçekten etkisiz kaldı bu arada batuhan konusunda kapris yapan yönetim veya denizli değil batuhan adam antremanlara çıkmıyormuş neden gelmiyor bilmiyorum diyor denizli oynamak isteyen adam gelir hem hocasıyla konuşur hemde fikrini alır bnce batuhanın gelip bir an önce antremanlara katılması lazım eğer ki sakatsada hocayla gidip görüşme yapması lazım |
bu takımda nobrenın yeri olmamalı bnce su 11 ligde ve cl harika olur --rüştü-- ekrem-sivok--ferrari--ismail (toraman) -----ernst--fink---------- (uğur) holosko--tello--nihat bobo parantez içindeki adamlar kontenjan dolayısıyla değişkenlik gosterebilir |
Alıntı:
|
Bide nobre'ye herhangi bişi dendiğinde herkez yanlış anlıor. Hermaç sabredmekten bıktım artık, oynatsın batuhanıda birascıkda ona sabredelim.. |
yanlış anlama değilya mesela bnde bu maçta nobre çok kötüydü hiçbişey yapamadı ama bazen çok ağır eleştiri oluyor o zaman kaldırmayor insan hani yapımızda varya haksızlık kaldıramama olayı o yüzden yani hepsi :) batuhan gelsin antremanlara çıksın bkalım hoca o zaman onada forma verir elbett |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |