![]() |
BOBO bitmiş!!! Sinan Enginin son nokta programında yaptığı açıklamada kulüpler anlaşmış ama bobo alacağı parayı peşin istemiş.Bu sıkıntıda çözüldümü bobo gidiyormuş. |
yalan haber inanmam:eek: |
En iyi en kaliteli oyuncularımızı her zaman böylesine ziyan ettik ve etmeye devam edeceğiz. Sezon ortasında da Holoskoyu gönderir yönetim maldonadoyu getirirler bir nobre kazığıda ordan yeriz otururuz yerimize. inanamıyorum ya adam 1 milyon dolar imza parası istedi ve onu hala takımda tutuyoruz. |
şakamı??:o |
akşam izledim %100 doğru hem sözleşmesi bitiyo bobonun bedavaya gidene kadar para kazanacaz. |
Bence bu saatten sonra bobonun yerine daha iyi birisini getiremezler |
sezon sonu bedava gideceğine şimdi gitsin bizde 10 numara alalım zaten doğru düzgün top oynadığımı var |
Boboyu gönderince kim gelicek çok merak ediyorum |
alelacele elden çıkarılacak bir oyuncu değil, hem böyle bir sonuç da alınamaz, hem birkaç ay sonra önemli bir ederi olabilecek bir oyuncuyu değerinin çok altına bırakılmış olur hem de yerine kısa vadede eder-yarar oranı iyi bir oyuncu transfer edilemez, artık türk bir oyuncu alınırsa alınabilir, yabancı kadrosu aynen kalmalı artık, bazı adımlar için geç kalındı, son bir hamleyle zarar etmemek lazım... |
bobo giderse yerine batuhan oynasa bari.. gerçi mustafa denizli boboyu artık sol açık oynatıo. batu'dan sol açık falan olmas. |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |