![]() |
heee bu kacinci söz....genclerbirligi maca kalecisiz cikarsa belki |
ben Nobre'ye güveniyorum atar insallah ;) |
Nobre gol atar ya . Sezon başlarken gol kralı olcam diyodu . Şimdi siftah yapcakmı die açtık gözlerimizi Türkiye'nin bana göre en beceriksiz adamından gol bekliyoruz . Gol atamazmı bu adam ? Atar .. Nihat vurur kaleciden seker nobreye çarpar gol olur .. Bi ihtimal daha var .. Ferres'in dediği gibi Gençlerbirliği ni kıyak yapar Nobre'ye kalecisiz oynarlar. Sanırım bir gol atar o zaman .. |
nobrenin beceriksizligi konusunda hemfikir olsakta abartmamak lazim konuya gelince nobreyi bilmem ama nihattan gol bekliyorum |
inşallah arkadaşlar siftahh yapcakkk.... |
ah batuhan senin yüzünden elin yabancısı kaç para alıyor vallahi her maç saç baş yolduruyor yeter nobre |
şu nobreye de kötü diyorsunuz ya...ne diyim ben size bilmem ki.. |
artık nobre konusunda cevap vermekten bıktım kötülemekten bıkmadılar bizim oyuncumuz hakkında aşalayıcı konuşmayın arkadaşlar hepsi bizim oyuncumuz bu arada bu hafta golünü atıcağını düşünüyorum |
ya arkadaslar neden hala nobrenin besiktasa faydali bir forvet oldugunu göremiyorsunuz...rakiplerimizin forvetlerine bir bakin birisi keita digeri guiza ikiside avrupada kime sorarsan sor taninan futbolcular bizimkiside nobre :D ve ikiside 2,5 milyondan fazla aldiklarini sanmiyorum ...nobreye kizmaya gerek yok dertören beyefendi sagolsun verdigi hicbir sözü yerine getirmedi yani bizleri enayi yerine koyuyor hep türkiye ayaga kalkacak , ronaldonun transferini gölgede birakacak transfer yapacagiz , querasma alirdik biz istemedik daha iyisini alicaz....bu sözlerden hangisini yerine getirdi... |
Türkiye`de Saat: 05:37 . |