![]() |
İbrahim Kaş Beşiktaş'ta Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören İspanya'dan transfer zaferiyle dönüyor. Demirören Siyah-Beyazlı kulübün eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı transfer etmeyi başardı. İspanya'ya giden Beşiktaş başkanı genç futbolcunun bonservisi için Getafe kulübü ile 1.5 milyon euroya anlaşma sağladı. Genç futbolcunun birkaç gün içinde İstanbul'a gelip Siyah-Beyazlı takıma katılacağı açıklandı. Beşiktaş'ın bu transferi Ahmet Bulut aracığıyla yapması dikkat çekti. Çok büyük bir transfere imza attıklarını belirten Demirören, "Dünyaca ünlü yıldızı kadromuza katmanın gururunu yaşıyoruz. Bu taraftara her şey feda" dedi. |
Dünyaca ünlü yıldızı kadromuza katmanın gururunu yaşıyoruz. Bu taraftara her şey feda yukarda Allah var be dertören |
hehhh şimdi Türkiye ayağa kalkar iştee!!En büyük başkan bizim başkann!! |
Yuvasına dönmesine sevindim fakat bonservissiz gitmişti.Bonservisi ile almışız.İlginç.:) |
Yetiştir sonra getafe'ye kaptır bir sene aradan sonra getafeden 1.5 milyon euro'ya geri al. Ondan sonra dünya yıldızı getirdik die böbürlen.. Tek kelimeyle rezillik. |
"Demirören, "Dünyaca ünlü yıldızı kadromuza katmanın gururunu yaşıyoruz. Bu taraftara her şey feda" dedi. " Ne bu simdi bu kadar saygisizlik olur mu?Bu haberi yapan adam gercekten gerzek bir adam olsa gerek yoksa bizi aptal yerine koydugunu düsünmezdi.. |
Yahu başkanın böyle birşey söylediğine inanıyorsanız futbol izlemeyi bırakın siz. |
kolpa haber.ibrahim kaşın geleceği doğru olabilir ama ben böle bir demeç vereceğine ihtimal vermiyorum. |
Alıntı:
|
Haberin kaynağı nerden yani böyle alay ederek bi açıklamayı başkan yapmaz sanırım |
Alıntı:
|
ronaldo odasına kapanmış bizim bu transferi yaptığımızı duyunca insan içine çıkamaz olmuş, yakın çevresine ulan Beşiktaş ibrahimi almasa senenin transferi bendim tüh be. demiş.. |
Böyle Bir haber Olamaz İbrahim kas Gelebilir Anlarım Ama Böyle bir demec verilmemiştir |
Alıntı:
|
şaka mı bu be :D:D |
Ne gaz adamlarsınız ya :D Hödüğün teki metin yazıyor, hooop başlıyorsunuz celallenmeye:D -İnşallah gelir İbrahim. |
Saçmalık |
İbrahim gelebilir ama başkan bu kadarda abuk subuk laflar edemez heralde. Yazmış delinin biri:D |
ulan bide gittiniz 1.5 milyon dolarmı verdinizz...kovdunuz adama 1.5 milyondolar verip geri alıyolar yaaa...tek kelime sölicem..bu takımdan bi cacık olmaz ..şampiyonalr ligi 0 çekilir yada 1 puan alınır...manchester chelsea liverpooldan gene 7-8 yerizz...inş bunlar olur bi 8 daha yerizde demirören gder inş |
biri bana bunun şaka oldunu sölesin atıcam kendimi 2 kattan |
Alıntı:
|
yok ya başkan böyle demeç vermemiştir şaka gibi :) |
bencede bu kadar sacmalayamaz tama Demirören bu belli olmaz ama bu kadarda degil :D Ibrahim Kas yararli olabilir ama geri alcaktilarda neden sattilar o zaman hey Allahim ya.. |
ıbrahım kas hayranı degıldım hı hep gözümde vasat bir oyuncu idi nediyelım hayırlısı olsun baskanın sözüde erken geldı 1 mayıs gecdı :D |
saçmalık:s: |
kolpa haber ya hemen ziplamayin |
abuk subuk haberleri yapanların amaçları belli de böyle haberleri kaynak falan da belirtmeden forumlara taşıyabların, hemen inanıp başkana yönetime takıma sallayanların amaçlarını merak ediyorum. |
ahuahuahuahua dünyaca ünlü yıldız :D:D ahuauhahuahuauhuahuhaa |
bide ispanya ya yıldız birisini getirmeye gitti diye haber vardı.blah blah blah hep aynı masal bunlar |
haberin bir kismini arkadasimiz kendisi yazdi sanirim millette inanip salliyor baskana |
kendı cocugumuz bıze bes para kazandırmadan kafasına gore gıdıo bı sene top oynamıo bıle snra bızm baskan 1.5 euro verıp alıyo ve dunyaca unlu yıldız oluyo ıste bunada komedı denıyo baska bısıy degıl :D |
siz bu taraftara kurban olunn..... |
Bu haberi yapan adamla ilgili bilgisi olan var mı? Hayatında hiç dayak yememiş sanırım. Resmen dalga geçmiş adam ya. :@ Delirdim evde. Haberin kaynağı nedir ben onlara güzel bi sallayayım mail yoluyla bakalım, görsünler dalga geçmek neymiş. Soysuzlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben onlara öyle bir vole koyarım ki bi daha doğrulamazlar. Ne demek koskoca Beşiktaş camiasını alaya almak!!! |
Alıntı:
hayırlı olsunn dielimm arkadaşlarrr.... |
Alıntı:
|
Ntv'de alt yazı geçti 1 yıllığına kiralamışız |
İbrahim faydalı olur.. |
bu işe getafede şaşırmıştır |
Türkiye`de Saat: 19:36 . |