![]() |
yaşasın o kadar oradan oraya oradan oraya uçtu yere bi türlü inemedi indi ve bize bizm futbolcumuzu getirdi helal olsun sana başkan ayakta alkışlıyoruz seni bu sayede ii gezdin |
Kiralık olarak almışız, bonservisiyle değil.Bence yerinde bir transfer.İbrahim Kaş hem stoper, hem de sağ bek olarak oynayabiliyor.Sıra geldi 10 numaraya ama Delgado fesh edilmediği için bu transferde kapandı demektir. |
hic gerek yok altyapidan bir defans oyuncusu alip koyabilirdi denizli bu baskan hic bir seyden anlamiyor yazik valla sonuncda bedavaya kiralamadik |
c.ronaldo beni az önce aradi kendisi benim okul arkadasimdi. adam cok üzüldü. ibrahim kas benim transferimi gölgede birakti dedi. yildirim demirören beni özel ucakla ingilterreye gelseydi bende besiktas'a giderdim dedi :( :D:D:D:D:D |
Demirören sen yeryüzüne gelmiş geçmiş ve gelebilecek futbolun f sinden anlamayan türünün tek örneği başkanı sensin. Sen Beşiktaşımızın başına gelmiş en büyük felaketsin. Sadece rezaletlerde başrol oynadın. |
Alıntı:
|
Aklınız sıra alay ediyorsunuz.. Ama neyle alay ettiğinizin farkında değilsiniz. -İbrahim hızlı, sert ve hırçın bir stoper. Ben seviyorum oyununu da, hırçınlığınıda. Takviye yapılmasaydı, sezon içinde 4. stoperin eksikliğini hissedecektik. Çok iyi oldu, hayırlı olsun Beşiktaşımıza. |
Hayirlisi olsun :) |
Antunun haberine göre aurelioyu almışız.Yarar mı yaramazmı bilmem ama yönetimin çok kulağı çınlayacak.Bu taraftar hiç bi suçu olmayan Nobre'yi bir türlü kabul etmediyse futbolcumuzu döven adamı ağzıyla kuş tutsa tefe koyar. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:48 . |