![]() |
Unutun şampiyonluğu yeter artık luften ıstıfa edın yonetım rezıl olduk ıyıcene herkes dalga gecıyor 10 numara transfer alınacak vs. denıyor ıbrahım kas gelıyor 2.5 mılyon euro alan nobre nıhat sahada gezınıyor bu takıma 10 numara lazım gelsın sergen oynasın bırde gs fb ye bakın gs ye bak elano kewell baros vs. fb alex guıza vs. vs. birde bize bakın yeter artık 3 haftalık futbola bak ılk 5 e zor oynarız yeter artık ısıtıfa edın lutfen |
3 haftalık futbola falan bakmıyorum ben, eldeki malzemeye bakıyorum, bide rakiplerimizin bakıyorum, geçen sene en büyük favori biziz rahatlıkla diyebiliyordum, ama bu sene diyemiyorum, üstelik Gayse'yi bizden bir adım daha önde görüyorum...Her şey açık çünkü, biz gol bulmakta sıkıntı çekerken, rakipler rahat rahat atıyor gollerini, bu böyle devam etmez tabii, onlarda tökezler ama bi umut var onlarda, ama ben bizde bi umut göremiyorum, gören varsa ne görüyor çok merak ediyorum...En azından ortaya bir iyi adam alınmazsa Avrupada başarının mucize, Türkiyede de zor olacağını söyledik 1 ay önce, bunu direkt demese de Denizli de dedi aslında, ama yönetim yapmadı, bu kadroya güvendi, hocadan yine tavşan çıkarmasını bekledi, alın işte, bugün çıkardı tavşan hoca, Uğur-Fink-Ernst üçlüsüylen başladı, Nihat-Holo-Tello üçlüsünü de abuk sabuk bi şekilde kullandı...Futbolcularında başı döndü tabii, nasıl gol atabilirki bu anlayışlan bi takım... |
10 numara eksikliği açıkça belli oluyor ama çok sakatımız vardı.Normal sonuç beraberlik.Birde Nihat çok formsuz iş bitirecek golcümüz yok.Defansımızda sorun yok ama gol atmakta çok zorlanırız bu sene. |
Alıntı:
|
yılın en az gol yiyen takımı olucaz bu sene iddaa ediyorum ama çok az gol atıyoruz inanılmaz zorlanıyoruz ilk yarı boşa gitti uğur fink ernst i denedi uğur yapamadı ikinci yarı daha iyiydik ama olmadı işte gençler çok iyi oynadı bu akşam onunda etkisi var ancak ne olursa olsun 2-3 net pozisyonumuz olmalıydı sadece nihatın çaprazdan şutu vardı bşka net pozisyon yoktu buna çok üzüldüm inşallah daha iyi oluruz sakatlarımızın bir an önce takıma gelmesi şart onların eksikliği çok hissedliyor |
Böyle giderse geçtiğimiz sezonun Kayserispor'u oluruz.Az gol atıp, az gol atacaz.Yok bu takımda oyunun kilidini açacak bir oyuncu yok.Yusuf olsa bir şeyler yapabilirdi ama sen bu sakatlık sorunlarınıda düşünerek kadro kuracaksın.Al ne oldu 10 kişi defans yapan Gençlerbirliği karşısında tek net pozisyonun yok, top vurduğun gibi geri dönüyor kalene.Yönetim hala transfer yapamadı.İş bitirecek oyuncu lazım diye bas bas bağırdık ama bunların transfer yapacak hali yok.İbb maçında daha iyi oynamıştık, bu sezon seyrettiğim en kötü Beşiktaş'tı. |
Bu yıl hüsran yılı olacak bizim için. Demirören ve Denizli bir an önce görevi bırakmalı. |
Alıntı:
o dalga geçen ezikler duble şampiyon yaptı dimi Beşiktaşı . bırakın Allah aşkına gayse fb özentiliğini kıskançlığını . BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER . Geçen sene olduğu gibi bu sene de sonuna kadar bu takıma destek olacağım . Geçen sene de aynı nağraları atıyordunuz ne oldu duble şampiyon olduk yine şampiyon olacağız . |
3 macda sampiyonlukmu unutlur.....sampiyonlugun en iddali takimiyiz...sampiyonlarligindede sürpriz takim olcaz.....el alemin ufak defek takimlara 3-4 attigi gözünüzü korkutmasin....5.hafta alcaz ifadelerini |
BoBo Delgado Toraman Ekrem Rüştü Yusuf Eksik cok |
Alıntı:
|
daha lig başlamadan bu takımdan bi cacık olmayacanı söledim beni eleştirdiniz.bu takım bu sene anca 3 olur belkide 4 ..şampiyonlar liginde liverpool chelsea deplasmanlarındanda gene 6-7 gol yiyip gelcemize eminim hemde adım gibi eminim.. ya bırakın biizim neyimize şampiyonalr ligi adamalr haklı bizden anca averaj takımı olun açın gözünüzü artık yaa bu takım geçen senede fb ve gsnin kötülügünden şampiyon olduu..bu sene zaten daha ne maçına giderim nede izlerim..umrumda deil artık bu sezon bittii başlamadan.fink ehan güven nihat nobre bi halta yaramaz bu adamlar bide milyon dolarlar evrildi..nihat ölmüş zaten..gökhan zan 10 tane ferrari eder.....daha ne diy,iimmm |
Defans başarılı diyenlere şaşırıyorum. Adamların girdiği pozisyonları görmediniz mi biraz becerikli olsalar 1 puan dahi hayal olacaktı. Yahu takımda elle tutulur bi bölge,bir adam yok. |
Alıntı:
|
gecen sene fb ve gese kötüydü ve o yüzden sampiyon olduk diyen kisi..benim gözümde en büyük besiktas düsmanidir..... |
Alıntı:
geçen sene başlarında hoca yoktu onların şimdi getirebilecekleri en iyi hocaları getirdiler |
Alıntı:
|
Şu geçen sene ezikbahçe ve gayse kötüydü diye şampiyon olduk diyenler, sizin bunu diyen eziklerden ne farkınız var.Gelip onların laflarını buraya yazıyorsunuz..Madem öyle,o zaman ondan önceki senelerde de biz kötü olduğumuz için onlar şampiyon oldu o zaman.O dallamaların yorumlarını okuyup gaza gelmeyin hemen.Geçen sene de takım ligi 6. sırada bitirdiğinde bu takımdan cacık olmaz deniyordu, çifte kupa şampiyonu olduk.Daha bismillah 3. hafta.Sakatlar iyileşince takım hazır hale gelsin ondan sonra yaparsınız eleştirinizi. |
Alıntı:
ŞAM-Pİ-YON yine BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
|
3 hafta da BEŞİKTAŞ ımın fişini çekmeye çalışanlara sesleniyorum ACABA gerçekten yürekten BEŞİKTAŞ lımısınız? BEŞİKTAŞ lı olsanız bu kadar eksiklere rağmen hala eleştiriyor olmazdınız? |
Alıntı:
|
hemen felaket tellallıgı yapıyorsunuz ya evet kotu oynadık ama 34 macta kazanıcaz dıye bırsey yok eksıklerımız var belkı ama 3. haftadan unutun sampıyonlugu ne demek ya... |
Daha üçüncü haftada eğer yarın rakipler kazanırsa dörder puan fark açılmış olacak ki bu yıl işler geçen seneki gibi değil !!! Rakipler çok daha güçlü , bizse geçen yıldan gerideyiz. Acı ama gerçek , Beşiktaş bu yıl şampiyonlar lignde de türkiye liginde de çok kötü durumlara düşecek gibi duruyor... Şampiyon takımın yönetimi ve teknik ekibi belliki bu yıla dair hiçbir plan program yapmamışlar , saldım çayıra mevlam kayıra !!!! İnşallah şampiyonlar liginde olabilecek en kolay rakipler çıkar . Gruptan çıkmayı filan hayal etmiyorum yanlış anlamayın olabilecek en kolayları çıksın ki en az rezil olarak dönelim evimize .... |
Alıntı:
ne olursa olsun ŞAMPİYONLUĞUN 1 NUMARALI ADAYI YİNEDE BEŞİKTAŞ TEK BÜYÜK var oda KARAKARTAL BAŞKA BÜYÜK YOK |
Geçen yıl 2. yarı Delgado sakatlandı ve Ernst Yusuf gelip orta alanda topa basıp iyi futbol oynadı. Delgado oynamadığı için şampiyon olduk kupayı aldık. Rakiplerimizde puan kaybeince şampiyonluk geldi. Toplam 7 maç var oratada, Tello dışında göze batan bir oyuncu yok. Takım maç içinde kısa süreli iyi oynuyor saman alevi gibi yani. Hani umut olur, ışık olur dersin zamana ihtiyaç var. O zaman sorarım koskoca hazırlık dönemi ne yaptılar. |
son sampiyonlar ligi maceramizda 8 yememize ragmen son maci alsak tur atlayacaktik...o kadroda messiler...kakalar...ronaldolar yoktu....bakiler üzülmezler vardi.... karamsar olmayalim önümüze bakalim.....el alem iki youncu aldilar diye gözünüz korkmasin....burasi besiktastir alayina gider..... |
ligi değil de ben şampiyonlar ligini düşünüyorum ... yazık olacak :( |
Alıntı:
|
Biz takım iyi olsa da kötü olsa da takımın yanında olmalıyız. sırt çeviremeyiz bizim kaderimiz bir kere Beşiktaş diye yazılmış . Kimsenin başarısı bizi ilgilendirmez biz Beşiktaş çocuğuyuz takım değiştirecek durumumuz da yok o yüzden köstek değil destek olun daha 3 haftadan felaket tellallığı yapmayın ! Takım tamam çok kötü oynadı ama kalkıpta şampiyonluk gitti falan gibi saçma cümleler kurmak için daha çok erken. Bu yorumlar bizleri germekten başka birşey yapmaz oyuna gelmeyin biz Beşiktaşlıyız Tek Ses Tek Yürek olmalıyız |
Alıntı:
Alıntı:
Bu iki yorum bütün felaket tellalarına gelsin. Yeterli 2si. Bu takım ligi bir şekilde götürür. Fakat endişe edilecekse bizim liglerden çok çok üstün olan avrupa takımlarıyla nasıul rahatça mücadele edeceğimiz olmalıdır. Bunun için transfer istenmelidir. Yoksa RQ7, Van der Vaart bu lig için fazla oyuncular gerek de yok. Sadece Şmp. Liginde bunlara ihtiyacımız olur. Anladınız demek istediğimi. |
Alıntı:
haklisin genc kartal bende yani hepimiz sonuna kadar takimi desteklicez ve sampiyon olacagimiza sonuna kadar inaniyoruz ama ginede orta sahada iyi bir oyun kurucuya ihtiyacimiz var bunu kabul etmek lazim... |
Alıntı:
|
oynanan futbol ümit verici değil kabulde bu ladar karamasar olmayada gerek yok!.... inancımız tam ;) |
şampiyonlar ligi başlıcak yakın bi tarihte.. bu futbol hiç ümid vermio.. |
az kaldı arkadaşlar merak etmeyin beşiktaş beşiktaş gibi oynamaya başlıcak |
Alıntı:
|
unutmak istemiyorum ama geçen seneki fb gs değilki bu senekiler ve ligin 3. haftası da dahil 4 puan kaybattik işimiz çok zorlaştı bu sene.. ama Allah yardımcımız olsun |
Kulladınığımız tek kanat sağ kanattı. Orda da Ekrem yok şu an. Erhan'la olmuyor. Sadece sakatların arasından Ekrem'in oyuna girmesi bile çok şeyi değiştirecek.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:53 . |