![]() |
amacınız takımımızı yıpratmakmı ? en iyi kadro bizde arkadaşlar !!! bu açık açık ortada gs gaslarına gelmeyin artık yeter . morartıcaz hepsini , maçlara gelin , desteğinizi verin . bu takım çok iş yapıcak . |
ulan bu konuyu actıgımda benı elestırenler nerdesınız hersey kotu gıtsın bız yonetımı destekyelım demı yeter artık be rezil olduk ıyıcene |
Daha 5. Hafta Be Kardeşim INSAF ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
buraya kadarmis demekki.uzunyillardir böyle farkli yenilgiler almadik ne cincondan nede fb den.ama demirörenle beraber 8tanelerde yedik 5tanelerde yedik 4tanelerde yedik,yedik yedik yedik yedik.rezil rüsva olduk,kahrolduk,cincon bizle d...k geciyor tribünde.yeter ya,valla biz bunlari haketmedik ya.lütfen kimse kadro iyi,kadro söyle hakem böyle demesin ya.haftalardir gol atamiyoruz,nasil olurda iyitakim oluyoruz.isteyen pollyannacilik oynar,bu hezimettende güzel birseyler cikarir ama anca kendini kandirmis olur,sali günü gelsin istemiyorum,vallahide istemiyorum billahide istemiyorum,resmen korkuyorum,yine ayni hezimet olacak diye korkuyorum.bu takim mencestere degil gol atmak gol pozisyonuna bile giremez.106yillik efsane böylemi olacakti |
Unutalı çok oldu..! |
şampiyon olamayız diye birşey yok tamam mı bu takımın bugünkü bu halinden tek sorumlu denizlidir başka bişi değil rüştü yerine hakanı oynatsa ilk 11de nobre bobo oynasa veyada holosko bu maçı alırdık biz yemin ediyorum alırdık.Ama Allah'tan tek dileğim bu yönetimin ve yanında denizlinin de gitmesi bunlar gidince görecek herkes Beşiktaş neymiş;) |
ee yönetim bu maçta bitti neyi bekliyorsun sanada sesleniyorum hoca diye geçinen hoca ne oldu bitti oyun istediğin oldumu olduysa defol git artık 9 puan gerideyiz hediyemiz mi olsun he söle söle kaçıncı bitirmeyi düşünüyosun ligi :S:@...BEŞİKTAŞIM SEN OLMAZSAN BUNLARA DAYANILMAZ SEVİYORUZ SENİ BEŞİKTAŞIM |
daha havlu atmak için erken ama inanın gs ile fb geçen seneki gibi değiller bilmem anlatabildimmi:( |
Türkiye`de Saat: 16:00 . |