![]() |
Alıntı:
|
daha lig başlamadan bu takımdan bi cacık olmayacanı söledim beni eleştirdiniz.bu takım bu sene anca 3 olur belkide 4 ..şampiyonlar liginde liverpool chelsea deplasmanlarındanda gene 6-7 gol yiyip gelcemize eminim hemde adım gibi eminim.. ya bırakın biizim neyimize şampiyonalr ligi adamalr haklı bizden anca averaj takımı olun açın gözünüzü artık yaa bu takım geçen senede fb ve gsnin kötülügünden şampiyon olduu..bu sene zaten daha ne maçına giderim nede izlerim..umrumda deil artık bu sezon bittii başlamadan.fink ehan güven nihat nobre bi halta yaramaz bu adamlar bide milyon dolarlar evrildi..nihat ölmüş zaten..gökhan zan 10 tane ferrari eder.....daha ne diy,iimmm |
Defans başarılı diyenlere şaşırıyorum. Adamların girdiği pozisyonları görmediniz mi biraz becerikli olsalar 1 puan dahi hayal olacaktı. Yahu takımda elle tutulur bi bölge,bir adam yok. |
Alıntı:
|
gecen sene fb ve gese kötüydü ve o yüzden sampiyon olduk diyen kisi..benim gözümde en büyük besiktas düsmanidir..... |
Alıntı:
geçen sene başlarında hoca yoktu onların şimdi getirebilecekleri en iyi hocaları getirdiler |
Alıntı:
|
Şu geçen sene ezikbahçe ve gayse kötüydü diye şampiyon olduk diyenler, sizin bunu diyen eziklerden ne farkınız var.Gelip onların laflarını buraya yazıyorsunuz..Madem öyle,o zaman ondan önceki senelerde de biz kötü olduğumuz için onlar şampiyon oldu o zaman.O dallamaların yorumlarını okuyup gaza gelmeyin hemen.Geçen sene de takım ligi 6. sırada bitirdiğinde bu takımdan cacık olmaz deniyordu, çifte kupa şampiyonu olduk.Daha bismillah 3. hafta.Sakatlar iyileşince takım hazır hale gelsin ondan sonra yaparsınız eleştirinizi. |
Alıntı:
ŞAM-Pİ-YON yine BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:32 . |