![]() |
Kombine 10 bini aştı Beşiktaş'ın önceki gün sona eren kombine kart satışlarında rakamın 10 bini geçtiği ifade edildi. Ancak bu rakamın, önceki yıllara oranla düşüş göstermesi sebebiyle siyah-beyazlı yöneticilerin keyfinin kaçtığı ifade edildi. Fotomac |
bence normal satmış transfer dönemini şu ana kadar sallanarak geciren bir yönetim bundan daha iyisini beklemesi doğru olmaz zaten |
Kesinlikle haklısın Mustafa Abim şu şartlar altında 10 bini bulması bile çok iyidir... |
helal olsun büyük taraftari bu beceriksiz yönetim oldugu halde 10 bin kombine satilmis |
çok şaşırdım. bu seneki transferlerle beyağa iyi bir rakam. |
bncede iyi bir rakam elde dilmiş ama daha iyi olması lazım tabikide |
yazık hem transfer isterim diye vırvır edeceksin ama kulübe katkıda bulunmayacaksın komine almayacaksın . Eskiden taraftarımız Beşiktaşımızı transfer için değil asil renkleri ve asil duruşu için severdi . aaaaaaaaah aaaaaaah nerde o eski günler nerde o eski taraftarlar. kombine alan 10 bin karakartal ı ayakta alkışlıyorum . |
Daha Fazla Olacak İnsallah Daha Fazla |
bence iyi satmışız hiç beklemiyodum doğrusu. |
zaten daha fazla da satamazdınız tam yakışmış sizlere.2senedir 11e yakın kombine alıyoruz ailece.bu sene 1 tane bile almadım. |
Türkiye`de Saat: 17:46 . |