![]() |
Delgado'nun sözleşmesi donduruldu Beşiktaş Delgadonun sözleşmesini 1 yıllığına alacaklarını ödeyerek dondurdu. Kaynak : Günaydın Futbol |
Ciddi mi? |
Allahım sana şükürler olsun . Beşiktaş, Delgado konusunda mutlu sona ulaştı ve Arjantinli oyuncunun sözleşmesini 1 yıl dondurdu!.. Lig TV'nin haberine göre; Başkan Yıldırım Demirören, bu sabah görüştüğü Delgado'nun babası ve menajeri Eduardo Delgado ile anlaşmaya vardı!.. Uzun süreli sakatlığı nedeniyle sözleşmesi 1 yıl dondurulan Arjantinli oyuncuya 1 yıllık alacağı ödenecek!.. Yabancı kontenjanını açan Beşiktaş'ın bu gelişme sonrası "10,5 numara" transferi için harekete geçmesi bekleniyor!.. kaynak : MARATON - Spor Haberleri |
tüm gazetelerde farklı şeyler yazıyor. kafam iyice karıştı. |
her yerde donduruldu haberleri var hadi hayırlısı yaa inşallah doğrudur boşuna ümitlenmemiş oluruz ve dondurulursa çok iyi oyuncu almaları lazım o zaman görsünler beşiktaşın nasıl top oynadığını |
Ne güzel bir durum delgado bey 4 trilyonu alıp yatacak. Bir de seviniyoruz bu beceriksiz yönetim sayesinde trilyonlar heba olacak. Ocakta demirörenin karşısına kimse çıkmayacak. Adam kulübü kendisne borçlandıra borçlandıra sahip çıkacak tamamen. Karşısına kimse çıkmayacak. Sadece demirörene olan borçları kimse ödeyemez. |
çok şüükür.. |
Alıntı:
|
ohhhhhhhh |
Alıntı:
1- 3 yıldır sana hiçbir şey oyanamayan Delgadoya yeniden sözleşme imzalatırsan böyle olur. Baştan yapma sözleşmeyi mantık budur işte. Adam ha sakat ha sağlam katkısı nedir takıma hiç. Sanki demirörenin oğlu. 2- Nobre gibi birisine o kadar para vereceğine çok daha iyi adam alabilirdin mantık budur işte. CL kalacaksın ve nobreye güveneceksin. 3- Nihat ve ferrariye ödenen paralar yerine çok daha iyi adamlar alınabilirdi. Ama doğru kazık yemek varken niye iyi adamlar alınsınki, Yönetimin bu kadar rezilliğine bu kadar beceriksizliğine uçup giden onca para için bana mantıktan söz etmeyin. |
Görünün o ki bu haber gerçek artık.. Ocak'a kadar mı yoksa sezon sonuna kadar mı, neden kombine satışlarının ertesinde oldu bu iş, neden tabata haberlerinin çıkmasının hemen sabahında, neden şampiyonlar ligi kuralarının olduğu gün gibi soruları beraberce düşündüğümde vardığım senaryo şu: Bu iş pek tabi ki 3 gün önce kombine satışları bitmeden de bitirilebilirdi. Yönetimin bunu sonraya atmalarını kombine satışında hedeflenen minumum satış rakamını yakalayıp daha fazlasını satmak istememelerine bağlıyorum. Çünkü şampiyonlar liginde ve ligde oynayacağımız önemli maçlarda yüksek bilet ücretiyle kombine satışından çok daha fazla hasılat geliri elde etmeyi amaçlamış olabilirler.. Örnek geçen sezonun son haftaları... Ocak'a yada sezon sonuna kadar dondurma gibi farklı haberleri ise Tabata'nın transfer haberleriyle beraber değerlendirince şu kanıya varıyorum.. Anteple gizli bir anlaşma yapımış olabilir.. Eğer biz Tabata'yı alırsak ve başarılı da olursa belki delagdo'yu sezon ortasında antepe verme(kiralama) gibi bir opsiyon düşünülmüş olabilir.. Bunların hepsinin netleşmesi de bence akşamki ŞL kura çekinmine bağlı.. Eğer iyi bir kura çekersek bence başka bir transfer arayışına girip avrupayı hedefleyeceğiz. Yok eğer zor bi kura çekersek Tabata'yı alıp lige önem verip biraz önce bahsettiğim opsiyonu devreye sokacağız.. Tabi bunlar tamamen benim ürettiğim bir senaryo.. Bunların hiçbirini de düşünmemiş ve planlanmamış bir hareket de olabilir.. Bakacağız, göreceğiz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abicim madem böyle çok biliyorsunuz bu işi vırvır edeceğinize çıkın aday olun Allah aşkına . size çok kolay geliyo bu işler . Manager oyununda bile o kadar kolay değil transfer yapmak . Başkan tek başına koşturuyo herşeye ekibinde bir tane ona yardım edecek iş bilen adam yok haliyle başkan da tek başına ancak bu kadar yapabiliyor . herşeye aşırı negatifsiniz yani başkan ronaldinho yu getirse ona bile mırınkırın edecekmişsiniz gibi havanız var abi , yapmayın allah aşkına biraz iyi düşünelim ki iyi olsun herşey ayrıca nihat ve ferrari hakkında dediklerinize katılmıyorum . |
Alıntı:
|
Adamlar dondurmasa yönetim başarısızlığı dondursa yönetim başarısızlığı ağzıyla kuş tutsa başarısız |
haydi başkan sözünü tut artık beklemekten anamız ağladı.delgadoyu da ümidimizi kesmişken şükür ki dondurdun.bi gayret daha göster ve al şu van der vaartı... |
Alıntı:
tamam deldagıonun sözleşmesi donduruldu yerine biri alındı ee ne olacak sezon sonunda yine aynısı olacak vereceğiz birinin tüm alacaklarını göndermeye çalışacağız. Benim değinmek istediğim nokta buydu. Böyle günü kurtarma adına son anda yapılan büyük şeyler bize genelde zarar verdi. Geçici değil kalıcı çözümler bulunmalıydı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaş gibi bir kulüp istese anında dondurabilir bu sözleşmeyi. Bu güne kalması mantıklı bence. Derbi maçlarda da nasıl kar edildiği aşikar. Neyse, bizim için önemli olan parasal kısım değil. Bekleyip göreceğiz kimi alacak başkan.. Bugünkü kura çekimi de çok önemli tabii.. |
Tamda şampiyonlar ligine yakışacak futbolcu TABATA |
Bu İlac Gibi Oldu İşte. |
şu anda tabata sapara kimi alırlarsa alsınlar tello dan iyidir. yanlış anşamayın telloda iyi futbolcu ama o bölgede değil. |
Allah'ıma şükür. Düzgün bir oyuncu bizi C.L de sırtlayacak bir oyuncu gelsin artık. |
Alıntı:
|
inşallah doğrudur hemen yabancı transferi için düğmeye basalım |
tabata gelirse yapacağı şeyleri herkes daha iyi görür şampiyonlar ligindede alıp taşıyamaz ama itici güç olucağından eminim tabi vaart ı alabiliyolarsa alsnlar hemen :D |
Alıntı:
Beşiktaş icin sakatlandı , adamı sakat diye kenara atıp sözleşmesini donduramassın , Ferrari ve Nihata gelince 2 side oynadıgı mevkilerde TÜrkiyenin en iyilerinden Avrupa da da cok iş yapacak merak etme . Mantıksızlık varsa oda senin giblerin kapalı gözlüklerle bakması dır. NAsıl oluyorda oyuncularımızı yönetimimizi bu kadar aşalıyabiliyorsunuz.... Burası BesiktasForum.NET burada eleştiri yapacaksanız adam gibi saygılı seviyeli eleştiri yapacaksınız. Alıntı:
Saygılı seviyeli yorumlar ;) |
ya bu dondurma isi sadece kisa vadeli bir cözümdür, egerki kontenjan acildi diye pahali bir yabanci oyuncu alinirsa bana göre biraz aptalca bir fikir olur, cünkü zaten delgado seneye geri dönecektir, e o zaman ne olacak.? anca onun icin bir yilligina iyi bir oyuncu kiralanabilir. zaten bu sözlesme dondurma haberi bana biraz sakat geldi, dün daha babasi ekim ayinda oynayacak diyor, bugun ise bir yilligina sözlesme donduruldu deniliyor. yaman celiski |
TABATA yı alırsan beni küfür krizine sokarsın başkan. |
Anlaşılan Delgado,paranın büyüklüğünü ve oynamadan kazanılacağını düşününce yola geldi. Yönetim,1 Eylül'e kadar Avrupa'dan transfer yapmalıdır.Yoksa Avrupa'da hüsrana uğrayacağız... Misal,Ernst'in yanına Aurelio,Nihat-Bobo'nun arkasına ise Van der Vaart.:) |
Ocak a kadar donduruldu |
eğer ocağa kadar dondurulduysa oyuncu kiralanması yada arada delgado kiralanması muhtemel olucak eğerki sezon sonuna kadarsa oyuncu alınabilir |
10 numara gelsin artık |
Alıntı:
Kombine konusunda yazdıklarında aynı fikirde değiliz ama geçen sene ki bilet fiyatları ortada sen haklı çıkabilirsin. Sözleşmenin dondurulması ve Tabata konusunda bende senin gibi düşünüyorum transferin kapanmasına bu kadar az bir zaman kala yıldız bir oyuncu geleceğini düşünmüyorum. |
Alıntı:
|
oh yawrum benim paraya bak beee..... |
getrin artik bi dünya yildizi yaw bu taraftar bunu hak ediyor |
tabata kesin olarak bjk de |
Alıntı:
antepspor un başkanı yalanladı be kardeşim . ezik medyasını geçtiniz yalan haber de . |
10.5 kim olacak bakalım??? |
Türkiye`de Saat: 22:37 . |