![]() |
Tabata Haberleri (TEK BAŞLIK) Beşiktaş yeni transferini açıklıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Manchester United, CSKA Moskova Wolfsburg ile eşleşen siyah-beyazlılar kadrosuna takviye yapıyor. Beşiktaş As Başkanı Levent Erdoğan yaptığı açıklamada yeni transferlerini bu akşam açıklayacaklarını söyledi. Bu yeni transferin Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Tabata olduğu iddia ediliyor. 27.08.2009 Kaynak : Sporx.com |
Artık Gerçekleşsin Sabret Sabret Sabrımız Taştı Artık |
ne tabata sı yav tabata değil kolpa medya . |
Deco Beşiktaşla anlaşmak üzere Beşiktaş, Chelsea'nin orta saha oyuncusu Deco ile anlaşmak üzere... Şampiyonlar Ligi B Grubunda güçlü rakiplerler karşılaşacak olan Beşiktaş Kulübü, orta sahayı güçlendirmek için dünyaca ünlü bir yıldız ile anlaşmak üzere... Transfer sezonunun bitimine 4 gün kala Beşiktaş kulübü bombayı patlatıyor. Medyada çıkan transfer haberlerinin %60'ı gerçekleşmesi zor haber, %30 asılsız haber, %10'u ise sadece iddiadan ibaret olan bu haberlerin ardından Beşiktaş Cuma günü Chelsea'nin orta saha oyuncusu Deco ile anlaşmak üzere. Spor3.com'un edindiği bilgiye göre Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, gün içinde Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile yaptığı görüşmeler sonucunda Tabata ile anlaşamayan Demirören'in % 90 Deco'nun transferini Cuma günü açıklaması bekleniyor...Spor3.com / Turgay Onsun |
Tabata bu grup karşısında hiç işimize yaramaz... Tabata sadece Türkiye liginde idareten kullanılacak bir futbolcu. |
bu adam gelirse çok süper olur |
tabatayı bitiremeyen decoyu bitirmek üzere hayırdır deco 2.alternatif miydi tabata olmazsa deco vay be:D |
hayırlsıııı |
allahım bu habere inanmak istiyorum.umarım geliyodur adam gibi biri. |
Delgadonun sözleşmesi dondurulduya artık adı geçmeyen kalmaz bizde. Her spor kanalı ayrı bir isim verecektir. |
İlk defa böyle bir transfer haberi açıyorum forum'a.. İnşallah kısmetimiz vardır :) Olaya bakın artık işi şanslara bıraktık :) |
İnşallah doğrudur :D |
Tabata oynayabileceği en iyi takımda oynuyor; G.Antep Eğer tabata alınırda Ş.liginde kurtarıcı olarak 10 numaramız olarak sahaya sürülürse çok ama çok ayıp olur. |
aslında tabata yetenekli ve çok hızlıı bi adam gelmesini istediğim oyuncuların başında geliyo ama bize daha iyisi tecrübelisi lazım şu zamanda. özelikle bu fikstürden sonra. ama keşke bu adamı alsaydık çok ii bir altarnatif oludu bizim için.çok beğendiğim bir oyuncu. |
Deco Deco Deco...! arkadaşlarım o adamı izlemek için inönüye gidilir dedi haksız sayılmazlar deco yu istiyoruz tabata gelirse çarşı yönetimi kazığı oturtur:D |
deco gelirse takım müthiş özgüveni olur banko çıkarız guruptan hadi decoo başkannnnnnn |
Yine Deco Heyecanı hadi bakalım hayırlısı :S |
Deco,gelirse bu grupta 3.garantidir.Deplasmandaki maçlara bakar,çıkma işi.Dur Ayhan,Deco geldi mi ? :) |
Deco Balonu Kenan Öner`in yaptığı; `Transfer bu gece içinde netlik kazanacak` açıklamasından sonra transferde hareketli saatler yaşanıyor. Bu açıklamadan sonra gündeme düşen Deco ilgili çıkan transfer haberleri, yönetim tarafından yalanlandı. Kulağımıza gelen bilgilere göre Tabata`nın Beşiktaş yönetiminin gündeminde olduğu öğrenildi. Gelişmelerle sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. HABER1903 |
tam zamanı ama sadece beklemekle kalmasak keşke alsak |
Tabata yada Sapara alınırsa,Ocak ayına kadar kimse beni tutamaz.Açarım ağzımı yumarım gözümü :) |
off feciii :D inşallah allahımmm. |
yaa of ya off deli olucam bi kerede deco haberi doğru diyin hele şu mubarek lafı azınızdan duysakta rahatlasak be. |
tabakayı alacaklarına hiç almasınlar deco yu istiyoruz veya santosu |
Tabatayi alacaklarini zannetmiyorum. Buyuk bir isim olmasa hemen soylerlerdi. Sayet tabata alinirsa yonetim dilimizden kurtulamaz |
yav cok bılıyosunuz...bu takımın hocası yok sız karar vereceksınız o alınsın bu alınsın dıye..neymıs Sapara oursa Ocaga kadar kımse tutamaz kufredermıs...Kac sefer seyrettln o adamı desem tıss.. Bırakın takımı sorumluları yonetsın |
radyosporda akşam saatlerinde deco ile anlaşıldı yönünde haber geçmişti. ne yalan söyliyim heyecanlandım valla :)) İNŞ: doğrudur |
Alıntı:
|
ya ne tabatasiii yaa bekleye bekleye bu mu gelioo bende Delgado gibi BESIKTASLILIGIMI DONDURCAM bu yonetim ve baskan gidene kadar bu ne yaa iskence gibisiniz yaaa |
herkes bir şey diyor inşallah iyi bir oyuncu alınır eğerki bu bir yıldız olursa çok daha güzel olur |
arkadaşlar haber1903te okudum şimdi deco haberlerini yönetim yalanlamış yani deco dışındaki transferlere bakıcaz artıkk :) |
yapma yaa acaba bjk resmi sitesinde yayinlandi mi o yalanlama orda gormeden inanmammm |
Alıntı:
|
Tabata Galiba Beşiktaş'ta ... TABATA'YA 8 MİLYON EURO! Delgado'nun sözleşmesini donduran Beşiktaş, Gaziantepsporlu Tabata'yı renklerine katıyor !.. Siyah beyazlıların Gaziantepspor ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi !.. LİG TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Beşiktaş ile Gaziantepspor Tabata için 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Tabata Bize Sınıf AtLatacak Adam değiL . ÜsteLik Millet 8 Milyon Euro'ya Keita-ELano Gibi adamLar aLırken Biz Kalkmış Tabata'yı aLıyoruz 8 Milyona . Ne Diyim Doğruysa Helal oLsun ... |
ben girdim yok oyle bi yalanlma |
hatta diğer takımların forumlarında da deco transferi konuşuluyor |
yapma ya yapma be uf uffffffff |
yalandır yaa hayatta inanmaaam:( |
arkadaşlar tabata bitmiş 8 milyon euroya hayırlsı olsun |
haber sitelerinde tabatayı 8 milyon avro karşılığında aldığımız söyleniyor son dakika haberi olarak yuh diyorum başkada bişi demiyorum 8 milyon avro bonservis verdiğimiz adam tabata |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |