![]() |
Hıcmı utanmadınız arkadas bu parayı verırken.Hıcmı utanmadınız dunyayı sallayacagız deyıp tabatayı almaya...Yazıkki ne yazık... |
açıkçası tabata beğendiğim bir oyuncu ancak verilen para çok fazla tamam sevindim artık o bölgede çok fazla sorun yaşamıcaz daha çok pozisyona gireceğimiz kesin ancak daha bir oyuncu alınablirdi az kalmış bile olsa alınabilirdi ben hala beklemedeyim resmi sitede yayınlanmadıkça yıldız alabilcekleri umudunu taşıyorum az da olsa var ancak tabata da olsa o bölgedeki sorun çözülcekse önemli değil ama bahsedilen paralar çok yüksek |
dun gece radyodan deco yu duydum mac arasında eve ucarak gıttım sahura kadar uyumadım bıde hanı edım bır ıhtımal ama su hale bak ya 8 milyon yahu nedır bızım bu 8 lerden cektıgımız |
Alıntı:
|
ilginç saçma bi haber olmuş cidden arkadaşın dediği gibi madem tabataya 8 vercen riquelmeye ver kabul eder belki neden 6 veriyosun mantıklı yazsalar bari :) benim umudum var hala resmi açıklama olmadan inanmam ben şu ara yapılan bütün transfer haberlerine |
demirören bu 8 milyon euro da çocuklarımın rızkı der!llan Tabata ya 8 verilirmi git decoyu al!!! |
iyi adam ama coook para be kardesim üstüne 3-5 milyon daha koysan iki kati daha iyi adam alinirdi neyse artik hayirli ugurlu olsun Besiktasimiza baska diyecek bisey yok... |
tabataya 8 veriyorsan riquelme 80 eder ....eger geliyorsa 10 milyon verilsin riquelme bizi ucurur... |
beyler bu transfer resmi olarak acıklandımı... |
Yok artık ya çok komik bir haber :D Tabata'nın geldiği doğru ama böyle bişeyde olduğunu sanmıyorum. |
Türkiye`de Saat: 22:44 . |