![]() |
bu ne ya 8 milyon muuu?? ayrca baska sitelerde de tabata Antepten ayrilmio dio ooooofff sinir oluorm su tabatayaaaa |
Ulan yönetim kafanıza tabata kadar taş düşsün emi. Hemde 8 milyon euroluk taş düşssün. Ulan sokaktanmı topluyorsunuz bu paraları elin adamı o paraya elano ketia gibi adam alıyor bide sizin aldığınız adama bakın yazıklar olsun lan size batuhanıda verseydin üstüne bari 8 milyon vay anam paraya bak 2 daha koyun vaartı alsaydınızya |
BJK resmi sitede bisey demiyo eger buysa buyuk transfer DONDURUORM BESIKTASLILIGIMI bu yonetim Defolana KADAR !!!! |
Her zaman ki gibi yine transferi bildim .Transferler mccoins ten sorulur :) 8 milyon vermişiz yazık , Gaziantepi zengin yaptık ve şampiyonlar liginden gelen bütün parayı antepe verdik.. Demirören ve ekibi nereye kadar , 25 milyon euroya 2 tane büyük yıldız alabilirdik. |
eğr doğruysa gerçekten yazık..Beşiktaş a yakışmayan bir şey 8 milyon euro bide inş doğru deildin.. |
tabataya hayır ona vericen paraya biras daha zam yap decoyu all daha iyi |
8 milyon euroya geldiyse Tabata; bu yönetimin bu kulübe daha fazla zarar vermemesi için yönetime ocakta güle güle demek lazım. Muhalefet nerde onu merak ediyorum? |
sporx ve ajanssporda tabata beşiktaşta yazıyo Allah belanızı versin :@ bi de 8m vermişler bu ibrahim kızıl da nasıl bir insandır yaa daha dün kesinlikle satılmıycak dedi :@ |
Yaptığı katkıdan sonra herkes söylediklerini yutacak. Sadece bunu diyorum. Oynamadan herkes çok eleştirmesin.. |
DHA'da Onayladı 8 Milyon Euro'ya Tabata Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım ve G.Antepspor başkanı bu akşam yemekte biraraya gelip transferi bitirdi.Gaziantepspor'dan yıllık 600.000 Euro alan Tabata, Beşiktaş'tan yılda 1.3 Milyon Euro alacak.Geçen sene 2 yıl vadeli 3 Milyon Dolara alınan Tabata Beşiktaş'a peşin 8 Milyon Euro'ya satıldı. Kaynak : DHA Link: Sporx.com ? Ve Tabata Beşiktaş'ta! - 27 Agustos 2009 (Futbol) İşte Bizim Yönetmimizin Başarısı Tabata : 8 Milyon Euro Keita: 4 Milyon Euro(4 yıl vadeli) Elano: 7 Milyon Euro(3 yıl vadeli) Dos Santos: 7 Milyon Euro Cristian: 7 Milyon Euro En pahalı yabancı transferi piyasaki en sıradan adamla yaptık helal olsun. |
Türkiye`de Saat: 06:20 . |