bruschaga | 27-08-2009 23:24 | ya cildirdim ben ya,sinir krizi geciriyorum.yeter artik ya biz bunlari haketmedik ya.kurban oldugum allahim bize demirören gibi birini yolladigina göre sanirim büyük bir günah islemisiz.ya isminde bile hayir olmayan bir 30yasinda türkiyenin vasat bir takiminda oynayan daha önceki kariyerinde büyük takim nedir bilmeyen bu kiytirik adama sadece 8milyon euro bonservisine vermek.yemin ederimki düsmanimiz bile yapmaz bu kötülügü bize.ben transfer istemiyorum ya,ben besiktasimin demirörene bir 8milyon euro daha borclanmasini istemiyorum.allahimin kutsal adi üzerine yemin ederimki seni asla affetmiyecem sevgili baskan.hakkimi helal etmiyorum milyonlarca bjk linin etmedigi gibi.sana beddualarin enbüyügünü okuyorum ,ama burada yazamam.allahin izniyle sen bize bu acilari yasattin 6senedir ama yanina kalmayacak,inan senin bundan sonra yasayacagin acilar bizimkinin bin misli daha agiri olacak.20milyonluk bir camianin,tüyü bitmemis yetimlerin kurusunun oldugu bu camianin parasini böyle gönlünce jharcadinya allah bunu senin yanina birakmayacak,vede cok sevdigimiz besiktasimiz icin sirf bu sahis gidene kadar allamin adi üzerine yemin ederimki ne maclara bakacam ne haberlerini okuyacam nede bu sitelere girip yorum yazacam.bitmistir benim icin artik.düne kadar yönetim neyaparsa yapsin biz taraftar olarak görevimiz takimi desteklemek diye yazdim durdum,ama yanilmisim,yokkkk asla tamam bittiiii |