![]() |
Gaziantep'e Demirören heykeli! Gaziantep'e Demirören heykeli! Beşiktaş'ın yıllar içerisinde Gaziantep'ten yaptığı transferler, Gaziantep'te günün konusu oldu http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın yıllar içerisinde Gaziantep'ten yaptığı transferler, Gaziantep'te günün konusu oldu. Demirören'in başkanlığı döneminde Gaziantep'e ödenen para miktarı 16 milyon Euro. İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı ve en sonunda da Tabata'nın transferi ile Beşiktaş bir sezonda 14.5 milyon euro toplamda 16 milyon euro ve artı Sedar Kurtuluş'u vererek tarihi bir rekora imza attı. Gaziantep'te şu an konuşulan tek şey: Gaziler caddesine Demirören heykelinin dikilmesi. Gaziantepli taraftarlar: " Bu kadar parayı kim verir. Demirören gerçekten büyük başkanmış. Demirören'e Antep'e yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yoksa bir sezonda 14.5 milyon euroyu nasıl kazanacaktık. Başkan Demirören'in Gaziantep kulübüne yaptığı hizmetlerinden dolayı Gaziler caddesine heykelini dikmek istiyoruz" dediler. 52801 defa okundu 2009-08-28 14:05 |
durmadan demirören konusu açmayın hem banlanıcam hem dünya günaha giricem. allahın malı gelmiş başımıza paraları har vurup harman savuruyo.işin daha kötüsü bu işlerin temiz olmama ihtimalinin %99 olması |
Aha işte böyle rezil oluyoruz. Ben beşiktaşlıyım, gerçek bir Beşiktaşlıyım, hani şu duruştan bahsediyoruz ya; Beşiktaşlı duruşundan işte benim böyle bir duruşum var. Bu haber beni kahreder ve hiçbir şey diyemem sadece hırsımdan duvarları yumruklarım. Hiçbir şeyi beklemiyorum, ne 5. haftayı, ne 15 eylülde manu maçını ne ligin sonunu, sadece Ocak ayını bekliyorum bu yönetimden kurtulma gününü. |
burası beşiktaş alayına gider bestesini demirörene hitaben istiyorum yeter artık |
ya Tabata ya ne diye verirler bu kadar para anlamıyorum ya 8m Euro bide kendisine 1.3 M Euro madem bu kadar para veriyosun üstüne 5m Euro falanda koy git getir 1 tane yıldız getir bu ne kadar saçma olaydır Elano ve Keita nın toplam maliyeti 15m Euro bizde İsmail ve TAbata 15m Euro bu kadar saçma olay olmaz keşke gelse Ocakta şu adama adam gibi rakipde s..... olup gitse .. |
ve edindiğim bilgiye görede bu transferi kendi cebinden yapmış başkan ama kulübü yine kendine borclandırarak....tribünlere oynuo aynı zamanda kulübü borclandırarak bir dahaki secimlerde gene tek başına aday olmanın yolunu acıyor!!!! bu düpedüz beşiktaşa hıyannettir.... |
bundan kongrede kurtulmamız lazım lam ı cim i yok |
güzel bi düşünce bravo anteplilere |
Olacağıda Buydu , Mutlumusun DEMIROREN ? Diyoruz ! |
Mübarek günde günaha sokma konusunda üstüne kimseyi tanımıyorum yemin ederim..Sinirden kudurmuş durumdayım.. Şu Ocak ayında çıksa bir rakipte şundan kurtulsak ya başkada bişey istemiyorum... |
bu bize yapilirmi ya yapilirmi ya, oysa ne ümitlerle sezona baslamak istiyorduk, yaziklar olsun yaa |
antepte birçok yervar dikildigi an uzerine cop atacam |
dikerler tabi bizim verdiğimiz paralarla heykelde dikerler.. |
merak etme senin de heykelini taraftar dikecek az kaldi |
Dalga geçilmiş resmen. |
guluyorum sinirden |
Böyle komik duruma düşeriz.Taraftarı 1 numara,Yönetimi alay konusu olan bir kulübüz.Yönetime istifayı ancak TARAFTAR ettirir. Lanet Olsun! |
Kirli işler dönüyor ortalıkta... |
heykel az bile kalır verdiğimiz parayla tüm anetp ihya olur!.... |
beşiktaşın yıldırım demirörenden çektiğini kimseden çekmemiştir adam kene gibi yapıştı beşiktaşa kovmaklada gitmiyor biraz onurun haysiyetin varsa bırak bu işi bilen birilerine be adam:( |
ramazan ayında senin yüzünden bi ton günaha girdim.. git artık !!! |
Alıntı:
HABER ŞÖYLE; Beşiktaş neyin diyetini ödüyor? Beşiktaş Gaziantepspordan İsmail Köybaşı'nı 5,5 milyon euro ya aldıktan sonara bu seferde Tabata için tamı tamına 8 milyon euro ödedi... Beşiktaş taraftarının bile şaşırdığı bu transferler bana geçen sezon antep maçından önce dolaşan bi dedikoduyu hatırlattı... Dedikodu!!! diyorduki Gaziantepspor Sivas maçını kazanırsa Gaziantepspor için güzel günler başlayacaktı hatta bedavaya oyuncu bile alacaktı. Lig başında Batuhan Antep e kiralık gidip geri bile geldi... Sonuçta Beşiktaş taraftarının da dediği gibi Beşiktaş şampiyonlar ligine katıldı paraları Gaziantep kazandı hemde 13.5 MİLYON EURO... Bu da benim aklıma şu soruyu getirdi : BEŞİKTAŞ NEYİN DİYETİNİ ÖDÜYOR? |
Alıntı:
|
Bu adamin hedefi ne anlamiyorum bir Baskan olarak görevini yapamiyorum o zaman biraksin gitsin ya yerine isini bilen birisi gelsin olmazki böyle..yapilirmi bu güzelim takima..harcaniyoruz resmen ya.. |
Alıntı:
|
serdar başkan gelsin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gunler ne kadar zalim olsada gecmeye mahkumdur .gel ocak gel serefinle git gelen hakkiyla gelsin sayin baskan. |
yaktın bizi başkan hakikatten rezil olduk millete,herkes dalga geciyor yahu.. |
Alıntı:
Söylediğim söz buydu, Şampiyonluğa laf etmiyorum. Şampiyonluğa hele hiç gölge düşürmüyorum Yıldırım Demirören gibi. Sen yazdıklarımı tam okusaydın anlardın.. Ben BASINA MALZEME VERECEK HAREKETLER YAPMASIN, KONUŞMASIN diyorum sen hala beni eleştiriyorsun kardeş.. Başkana artık kontrollü, kontrolsüz güç sabırı kalmadı. Başkana doğru ve yanlış zamanda, yerde sabrıda hiç kalmadı. 4 yıldır yapılanlar ortada... |
ASIL BASINA MALZEME VEREN SIZSINIZ . YA TABATA ÇIKARDA TAKIR TAKIR OYNARSA O ZAMAN NOLUCAK BASINA VERDINIZ MALZEMEYLE KALCANIZ BJK MIZE VERDINIZ ZARARLA KALCANIZ ZATEN ADAMLAR ELEŞTIRCEK YER ARIYOR BU KADAR DUŞUNCESIZ TARAFTARLIK OLMAZ PUH ULAN 1-2 HAFTA BEKLEYEMEDINIZ ILLA VERDINIZ MALZEMELERI BJKMIZI TOPA TUTTURDUNUZ OLUM BI KERE BUNLAR AILE IÇI MESELELER KENDI IÇIMIZDEKI MESELELERI YAYDINIZ ONA BUNA REZIL ETTINIZ BIZI . SORUMLULUK DUYGUNUZ 0 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Problem TABATA transferi değil, söylenen sözlerin arkasında durmayan başkan problem. Bak ne de güzel transfer yaptık, DÜNYA ayakta... |
Başkan malzeme veriyor diye bizdemi vericez . Başkan sorumsuz diye bizdemi sorumsuz olucaz , Bjk başkanı gelir geçer ama taraftar ebedidir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz tabataya 7 vererek kazık yediysek diğerleri yıldız sandıkları futbolculara saçtıkları milyonlarla değil kazık kütük yemişlerdir önce kendileriyle dalga geçsinler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:36 . |