![]() |
Alıntı:
Sorumsuzluk duygumuza 0 çektirmişsin bize ve 1-2 hafta daha bekleyemiyormusunuz demişsin.. Benim o kadar bekleyecek sorumsuzluk sabrım kalmadı. 4 yıldır fazlasıyla sorumsuz hareketlerde bulundum zaten. Saygılarımla |
neden öyle ? elano bi milli takımda oynadı diye dahamı iyi oluyor ? sonuçta ikiside santostan çıktı ve tabata orda daha başarılı oldu .. bence tam tersi elano ya yıldız diyip tabataya 3.sınıf demek acayip iş... aynı seviyedeler derseniz nesnel bi yorum olabilir . ben tsubasa daha iyi diyorum ama bu öznel yorumumdur . |
Alıntı:
saygılar . |
Alıntı:
|
Bence Beşiktaşa Kızıl Heykeli Diksin Demirören , Çünkü Tabatayıda Alamasaydık Bu Sezon Ne Yazıkki Böyle Geçerdi Ve Demirören Yanardı .. Kimilerinize Göre 8 Milyon Çok Fazla Bile Olsa Yararlı Olacağı Ve Gol Yollarını Hareketlendireceği %80 inizce Malüm .. |
afferin yildirim demirOren senin zaten tek yaptigi n her sene oldugu gibi bu senede bos yere para harcayarak transfen politikasi izlemen umarim artik bu adam sayin yildirim demir oren gider besiktasta refaha erer |
Helal Anteplielere . Bizim koymamız gereken tepkiyi adamlar sağlıyor . |
Alıntı:
git fb yi gs yi falan tut olm sen hem seni tatmin edebilcek ''star''lar vardır orda elano keita dos santos ooo süper futbolcular tabata ernst falan kesmez seni gerçi messi falan bile kesmez medya vermiş beyninize komutları sizde iki günlük balonları yıldız falan sanıosunuz helal olsun vala şu medyaya yarın öbürgün caner gs ye gelince efsane topçu yazarlar onuda kıskanırsınız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:39 . |