Karetta2002 | 30-08-2009 19:18 | Alıntı: once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1090967)
iyide irfan abi bu yonetim degilmi forma tanitimindan sonra kombine satislari basladiktan sonra diger branslarda maclar basladiktan sonra taraftarimizin takimimiza her konuda destek olmasini bekliyoruz diyen ee ne olacak simdi biz bu takimin taraftari dogal olarak bu ailenin elemanlari olarak kotu giden birseyde dur diyemeyecekmiyiz bu adamlara insanlar senede kazandiklari paranin 2 3 aylik maasini besiktasi icin verip hicbir verim alamayacaksa bir sevinc yasayamayacaksa ne diye paralarini harcasinlarki sen diskoya bara bile giderken parani eglenmek guzel birgun gecirmek icin harcasin sonucta adamlar ankarada aylar sonra takimlarinin macina gidip rakip kaleyi tutan bir sut bile izleyemeden evine donenlerin bir tepki koyma hakki yokmudur yani ben katilmiyorum sana burda malesef yonetimin yaptigi herseye tabiki karisilmaz ama sen elano senin teklifini once kabul edecekken sen gidip ben decoyu alcam diyorsun adamda rakibine gidiyor sen gidip 8 milyon euro elanodan 1 milyon euro fazla para verip tabatayi aliyorsun buna tepki koymayip ne koyacagiz anlamadim allah razi olsun cok guzel kazik yediniz aldigimiz formalarin parasiyla diye yonetimimi ovecez yani | sevgili kardeşim,senin ve İbrahimin tepkilerine can kurban..tabiiki belli ölçüler içinde belli yerlere tepkiler verilecek,benim kastettiğim daha marjinal tepkiler ve vazife olmayan şeyleri vazife edinmek..
Şunu kabul edelim ki GS ın transfer becerisi bizden yüksek..Sebebi de kişisel beceri değil..GS ın Avrupa da çok iyi bir şöhreti var ..adamlar çok fazla düşünmüyor GS ye gelirken..Elano transferini gözünüzde büyütmeyin o kadar..Brezilyanın 2010 Afrika kadrosu açıklansın bakalım..Şunu da unutmayın..Bizim orta sahamızda da bence Avrupanın kendi mevkisindeki en iyi 10 adamından biri oynuyor..Ernst i seyrederken valla yoruldum..gelin iyilerin tadını çıkaralım..Yönetim gerçekten çok uğraştı iyisini almak için ,ama adamlar gelmiyor,en ufak bir soruşturmada 3 maç kötü oynayanın yuhalandığını öğreniveriyorlar..Tabata meselesine gelince..kınamayalım yönetimi,öyle veya o mevkideki eksiği gidermek için bir hamle yaptılar..inşallah da iyi olur.. |