![]() |
ya ne toramanı sivoka verecz onu..toraman hazır deil daha |
deli alır bunun havasını :D bu arada yapılan bir ankete dünyanın en antipatik furbolcusuda rooneydir lakapları :'Domuz Surat' ve 'Shrek' bunlardır Onepoll adlı şirketin yaptığı araştırmadır.önce kendi imajını düzeltsin adam olsun sonra konuşsun kimlerin havasını almadık ki |
eğer gs maçından moralsiz ayrılmaz isek yandın evladım . |
ya valla ben korkuyorum bu takımdan bu haldeyken gs macını kaybetsek bile united macını almalıyız zorundayız :D böle bi cevap verildiyse en iyisi yenmektir:) |
Arkadaşlar herkes gs maçından bahsediyor ama sanırım o maç ertelenecek.. Milli takımın deplasmanda çarşamba günü maç yapacak olması nedeniyle bizim maçın ertelenmesi söz konusu olabilir..Ve olmasıda gerekmektedir.Sonuç olarak milli takımdan gelecek oyuncularımız perşembe günü yurda dönecekler ve kalan 5 gün içinde 2 maç yapma olasılıkları olmayacaktır... |
Alıntı:
ibo bugun çıkan haber ne kadar doğru bilmiyorum ama ; 12 Eylül'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan sezonun ilk derbisinin maç yoğunluğu nedeniyle ertelenmeyeceği bildirildi. 5 ve 9 Eylül'de oynanacak milli maçlar hem de Kara Kartal'ın derbiden 3 gün sonra Manchester United ile karşı karşıya gelecek olması nedeniyle erteleme gündeme gelmişti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
valla gommus lafi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
deli den akilli bir cevap :D |
Türkiye`de Saat: 06:17 . |