![]() |
3 Puan için Derbi İdeal http://www.sppor.com/resimler/8DA_ibrahim-Toraman7.jpg Sezon biter bitmez topuğundan ameliyat olan İbrahim Toraman da G.Saray maçını iple çekiyor. Milli maç arasında tedavisinin tamamlanacağını belirten yıldız futbolcu, "Ezeli rakibimizi kendi evinde mağlup etmek istiyoruz. Bunu başaracak kadroda ben de olmalıyım. Derbi, iyi bir start olacaktır" diye konuştu. |
hadi bakalm derbiden başlayarak bi çıkış gösterelm, sakatlarmzda iyileşti, 10 numaramzda geldi, düzeliorz.. |
hadi bakalım ibrahim.. yemen abiye de galibiyet sözü vermişsin. inanıyoruz. yüzümüzü kara çıkartmayın. |
Sivok Dinlendirilmeli Ferrari Ve Toraman Oynamalı gs macında |
Alıntı:
|
Gayse-Manu maçlarından en az 4 puan çıkarmalıyız, aksi takdirde bu çöküşümüz daha sürer...Taraftarda umudunu kaybeder bu 2 maç sonrası, umarım böyle bir şey olmaz, Gayse maçını kazanıp, Manu maçından da en az 1 puan çıkarmalıyız, tersi de olabilir tabii ama şu anda Gayse maçını kazanmamızı daha çok istiyorum... |
gs maci zor gececek ama yenecek gücümüz var en kötü ihtimal ise beraberlik ama yenilirsek bizi ozaman cok kötü günler bekliyo insallah böyle bir sey olmaz cikar topumuzu oynarsak onlari yeneriz bu gücümüz var |
gs maçını izlemeyeceğim. hiç ümidim yok.derbi özürlüsüyüz malesef.bu tabir ağır da olsa bu böyle. |
Bu maç çok zor geçecek.! |
çok zor bir maç ama toroman gelirse o maçta onun için bütün takım hoşgeldin hediyesi verirler inşallah özlemiştikkk |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |