![]() |
Ya Fink Ya Bobo !.. Beşiktaş`ta Ocak ayına kadar sözleşmesini askıya alan Delgado`nun sezon sonuna kadar takımda kalması beklenirken, Bobo ya da Fink ikilisinden biri devre arasında gözden çıkarılacak. Bobo için Fransız takımı St Etienne`nin 5.5 milyon Euro`luk teklifini önce kabul eden; sonra gelen tepkiler üzerine geri adım atan Beşiktaş yönetimi, bu rakamı 7.5 milyon Euro`ya çekecek, bir kulüp bulursa da Brezilyalı yıldızı hemen satacak. Bobo kalırsa, gözler Fink`e çevrilecek. Bonservisi olmadan alınan Alman futbolcu iyi bir rakama pazarlanmaya çalışılacak. Bu iki futbolcunun Şampiyonlar Ligi`nde sergileyeceği performansı yönetim 4 gözle bekliyor. Sabah |
Alırken sazan gibi atlıyorlar satmak için kırk takla atıyorlar illa birinden zarar edicez yani... Ya şu yabancı oyunculara serbestlik gelsin ya da hiç yabancı oynatılmasın yoksa bu kulüp borç batağından çıkamayıp rezil bir hale düşecek... 7 ay yönetime dayanan yabancılara şeref madalyası vermemiz lazım... |
şampiyonlar ligindeki performansları iyi olursa neden satıyoruz bu 1... biz şampiyonlar liginde elimizde kalanları pazarlamaya mı çalışıyoruz yoksa gruptan çıkmak ve ilerisi gibi başarıları mı istiyoruz bu da 2... |
millette kerizdi zaten sene sonu bonservisi elinde olan adam için 7.5 milyon euro verecekler.. 6 ay için |
delgado gelince tabatayı finkin yerinde deneyebilir denizli.eğer tutarsa tabatayı o bölgeye alıp finki yollayabilir.bakalım şu an için daha zaman var |
cok bılıncsız ısler yapıyoruz cok zamanında neden yerınde transfer yapılmadı fınk daha yenı geldı şimdi gıdebılır konumunda madem gondermeyı dusunucektınız nıye aldınız bu sene yonetımle baskanın yaptıklarına akıl karı erdıremıyorum cok yazık |
yuhhh.saçma sapan işler bunlar. |
Bizim yönetim çok saçma işler yapıyor. |
adamı bir sezon butun maçlarını izleyip alıyorlar sonra göndermek için şampiyonlar ligini bekliyorlar herkese karşı keriz ve gülünç pozisyonuna düşüyorlar tabatayı neden aldın ön libero oynasın diyemi... |
Fink'i Oynatmadan Göndermeye Calısıyorlar Helal Olsun :) |
Türkiye`de Saat: 16:40 . |