![]() |
yıldız yağacak Başkan Yıldırım Demirören, ilk iş olarak Deco ve Pavlyuchenko’yu alacak ve seçim şovu yapacak. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, önümüzdeki yeni dönemin planlarını şimdiden yapmaya başladı. 2010’daki seçimlere şimdiden hazırlanan ve yönetime yeni isimler alacak olan Başkan Yıldırım Demirören, süper bir Beşiktaş oluşturmak için de kolları sıvıyor. İkinci transfer döneminde kadroya süper takviyeler yapmayı planlayan Demirören’in “Öyle transferler yapacağım ki, herkes parmak ısırıcak” diyerek patlatacağı bombaların ipuçlarını verdi. 2010-2011 sezonunun takımını planlayan Demirören’in seçim kozu ise taraftarın ve kendisinin gönlündeki isim Deco ve Pavlyuchenko. Sezona Ferrari, Nihat, Fink, İsmail, Erhan ve son olarak da Tabata’yı alarak başlayan Siyah-Beyazlılar’da yönetim gelecek bir sonraki dönemin milenyum takımını kurmak için şimdiden kolları sıvadı. Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile kapatan şampiyon kulübün Başkanı Yıldırım Demirören’in bir yıl sonraki kongreye güçlü girmek için 2010-11 sezonunun kadrosunun isimlerini belirlemeye başladı. Edinilen bilgilere göre Demirören’in Quresma, Riquelme, Deco ve Pavlyuchenko ile temas kurdurduğu ve söz aldığı öğrenildi. Başkanın ara transferde bu 4 isimden ikinisini mutlaka Siyah-Beyazlı renklere katacağı bildirildi. |
Sezon Öncesi'de Ronaldo'yu Gölgede bırakan transfer yapiyor(duk) |
ara transfer döneminde acaba yıldırım demirören hala başkan olacakmı bakalım.. ocakta seçim var |
benim tahminim de seçim öncesi başkan yine cebinden yapacağı harcama ile bir yıldız alacaktır dünyanın bildiği isimlerden birini buna inanıyorum |
haydaa yine mi transfer haberi |
normal böyle haberler çıkması ocakta belli olur herşey ben böyle laflara kanmıyorum artık ocakta kalıyorsa inşallah yapar kalmıyorsada o zaman bakarız ama bnce kalıcak |
milenyum takımı... :) |
peki bu isimleri mi Türk Vatandaşlığı'na geçirecek yoksa takımdaki 9 yabancımım 3'ünü mü? Beşiktaş bu ortamda yabancı transferi yapamaz. |
beto geliyo beto :D::D |
bunlar yine hayaL olur gibime gelıyoR.. |
Heveslendirip heveslendirip yine tırt olcaksa transfer biz yıldız istemiyoruz |
Antepte başka hangi yabancılar var 7-8 milyon euroluk. Onları alır. Bu adam hala süper transfer mi yapacam diyor. Erhan, fink ve tabata evet süper transferler |
Ya aslında seçim yatırımı yapılabilir sonucunda Yıldırım Demirören kendi cebinden yapıyor bu transferleri cakal külübu borclandırarak :( Fink gider Deco gelir :) Bobo gider Pavlicenko gelir :D :D sonra Yıldırım Demirörende büyük başkan olur :D |
haıhıaıha yeni dönemin planlarını yapmaya başladı demişssinde yanlış olmuş yeni dönemin palavralarını atmaya başladı desen daha inandırıcı olurdu muhahaoha ... hem şimdiden böyle şeyler yazıp çizmek demek takımda hali hazırda oynayan yabancılarında motivasyonunun anasını ağlatmak demek ... |
onlar gelecekte hangı yabancılar gıdecekkk tabataya verılen para ne olacakkk |
Başkan Yıldırım Demirören, ilk iş olarak Deco ve Pavlyuchenko’yu alacak ve seçim şovu yapacak. What? :S :D |
yapıcam demekle olmuyo hala doğru düzgün bi icraat göremedim.. |
en büyük tarnsfer senin gitmen olacak |
bundan sonra sana kimse inanmaz;) |
Alıntı:
|
zamanında Ayhan ı antep ten 11.25 milyon dolara almışız:afraid::stoned::secruity::heeeelllllooooo: |
Yok canım, Deco ve Pavlyuchenko'dan daha büyük isimler alır Demirören!.. |
palavra palavra palavraaaaaaaaa....diye bi şarkı vardı. onu hatırladım şimdi :D |
her seneye boyle gırıyor zaten sonra kendıde ben ne dedım dıyor ama ıs ısten gecıyor:D |
Demirören yıldızlarını da al git istemiyoruz. |
kesin anteptendir artık antep topçu çıkarmasın diye dua eder hale geldik bence önümüzdeki sezon murat ceylanı alıcaz yine iyi para vericez |
hayallerde olmasa hiç yaşanmaz dimi arkadaşlar:D |
Demirören hayatında Yıldız alıp takımda tutabilmiş mi acaba? Komik.... |
ya bırak git işine dalga mı geçiyorsun bizimle başkan |
güleyim bari |
allahim ya sabir |
İllallah ezik medya yav yeter yav daha kaç ay var ara transfere yav . |
utanmadan konuşuyor bide pişmiş kelle gibi de sırıtıyordur eminim |
Yağdır Mevlam Su :D |
Alıntı:
|
ahaha şakacı başkan :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1. transfer dönemi bitti milli maç arasıda olunca sallıcak yer kalmamış medyaya 2.demirörenin kalması için messi yi getirmesi lazım 3.ocak ayında hala CL de olsak dahi sonuna kadar anti demirören sözünde duran adam gibi adam istiyoruz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:41 . |