dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar... Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1099496)
Arkadaşım..burası tımarhane değil..edebinle adabınla,küfür ve hakaret içermeyen bir şekilde istediğini yaz..kimse seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değil..yok birilerine sataşarak dikkat çekmek istiyorsan..gene yanlış yerdesin...eğer yalnızlık çekiyorsan,bir maraza çıkarsam da birileri beni farketse diyorsan da normal yollardan kendine muhatap bulman gerekiyor..bu forumda bildiğim kadarı ile senin seviyende,seninle dalaşacak pek kimse yok.. | canin sagolsun, ne guzel de konusuyorsun filozof takimdasim benim seviyeyi dusurdugum dogru ama bazi olaylari gormemezlikten gelmeniz beni sasirtiyor...
yalnizlikla ne alakasi var onu da anlamis degilim, ama olsun benim bu sitede amacim bazi taraftarlarla satasmak degil asla sadece yildirim demirorenin berbat yonetimini elestirmek...
sen ve senin gibiler bu yonetimin arkasinda durdukca daha cok 3-0 maglup oluruz!!!! hic kimseye hakaret etmeden yazilarim ve dusuncelerim devam edecek!!!
hepimiz besiktasliyiz hepimizin ayri gorusleri var ben nasil saygi duyuyorsam bazilarin da bana ayni saygiyi gostermesini beklerim socrate kardesim.... |