![]() |
alacaz bu maçı |
Bizi bu zamana kadar hiç bir mağlubiyet parçalayamadı. Hala omuz omuza takımımızın arkasındayız. Ölene kadarda arkasında olacağız. Gelinde parçalayın kolaysa... Hadi görelim bakalım boyunuzun ölçüsünü... |
derbide avantajı olan takım her zaman favori gösterilmeyendir. |
Rahat olun bu maçı çok rahat alacağız. |
iki tane güzel maç çıkardı diye bi havalara girdiler esas beşiktaş daha yok inşallah bu maçta gerçek beşiktaş sahaya çıkarsa o zaman görürüm ben onları beşiktaşım kazanıcaktır |
Demirören yönetiminin yalakları gösün işte.Durum ne? Sen şampiyon ol,kupa al, CL.'e doğrudan katıl dünyaca prim al,kurduğun kadro hiç bi halt yiyemeyen dünyaca borcu olan cincon kadrosuna madara olsun. Ahmak ahmak şimdi birsürü kişi çıkıp demesin ''biz yenersek napacaksın'' diye.Yeneriz yeniliriz önemli değil sonuna kadarda takımın arkasındayım.(inşallah 5-0 yeneriz) ama kendi taraftarımız bile takımını favori göremiyorsa yenemeyiz diye düşünüyorsa bunda ciddi sorun var demektir.Taraftarımıza bunları düşündürenlerin Allah müstakını versin. |
Alıntı:
Insallah bu maci alir ve tirmanisa gecmeye baslariz. Her nekadar zor gibide görülsede Besiktasim bu tarz maclari kazanmayi bilmistir.Yenilirsek m.denizliyi yönetim gönderebilir. |
Sizin ben ..:D Neyse Sema abla çok güzel demiş ummadık taş baş yarar :) |
Alıntı:
|
Bizim savunmamız onların hücum hattını ezicek görürsünüz |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |