![]() |
Alıntı:
|
siz bizi küücmseyin daha en büyük iyiligi yapmis olursunuz neolur dahada kücümseyinki yenilginiz dahada agir olsun |
35 yıldır Beşiktaş izlerim..Bizim takımın en büyük özelliği ,favori olduğu maçları kaybeder,favori olmadığı maçlarda da sürpriz yapar..bırakın ,medya onları favori göstersin.. |
Biz bügune kadar hep eksik kadro ile kötü futbol oynadık. Kötü futbol oynadık ama yenilmedik , geçen sene ki gibi pozisyonda vermedik. Milli maç için verilen arada sakat futbolcularımızın da takıma katılacak olması bugune kadar izlediğimizden farklı bir Beşiktaş izleyeceğimizi düşündürüyor bana. Derbilerin favorisi olmaz maç oynansın kim kimi parçalamış ona göre yorum yaparız. Hızlı giden at ve pisliği olayını bilmesi gerekir cincon taraftarının erken havaya girmiş gözüküyorlar. |
maçı iple çekiyoruz..! |
basligi okuyunca mutlaka bir manu futbolcusunun demeci sandim. ama bu söz gs den geliyor....a,aaaaaa dedim kendi kendime....... lan bunlar ne zaman adam oldu da bizi parcaliyorlar??? tarihlerinde hic parcalamislarmi????? |
kim kimi parcalayacak görürüz ;) |
ne parcalıyosun oyuncak mı bee |
Biz Galatasarayi Ali Sami Yende en son 100. yilimizda yenmistik. Bu halimizle Geseyi yenmemiz cok zor. Sampiyon olmus takimi bozarsan olacag budur. Cisseyi yollayip Finki alirsin olacag budur !!! |
Türkiye`de Saat: 16:20 . |