|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
23-02-2010, 08:31 | #51 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 | doğru söze ne denir!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
|
23-02-2010, 17:35 | #52 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 36 | sonuna dek katılıyorum antiiiii recepp | ||
23-02-2010, 19:46 | #53 | ||
pıηćıя Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 | İlk 2 filminide pek beğenmeme karşın içimde duydugum merak duygusu beni 3,sünede götürdü.Kendimce oLuşturdugum sinema küLtüründe Recep İvedik seriLeri sonLarı çeker. İnsanLar bu fiLme niye gider? gülmek için. gülerler mi bence evet. ama bence bi filmin gülerkende düşündürebilmesi lazım.olaya çok derin bakılıyormuş gibi gelebilir.banane kardesim bn gülüyomuyum gülüorm diyende olabilir.ama benim fikrim bu tabii.
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
26-02-2010, 18:35 | #54 | ||
ยŦยк Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 41 | Küfüre karşı çıkmakta yeni moda oldu hadi bakalım.Sanki hepiniz ingiliz kraliyet ailesinin ferdisiniz.Ayrıca filmi izlemeyipte boş boş konusan nickini yazmaya üşeneceğim arkadasada söyleyecek lafım yok.İnsanı bunaltan hayattan 2 saat gülmek için çalmakta başkalarına zulüm geldi herhalde. Film gayet güzeldi. Pınar ayrıca psikolog sahnesinde gayette güldürüp düşündüren sahne mevcut Konu Constantin tarafından (26-02-2010 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
27-02-2010, 05:38 | #55 | ||
Muhalif Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 | Arkadaslar gulerken niye dusunmemiz gerekiyor.Hayat okadar ciddi degil.Bu karaktere guluyorsaniz izlersiniz,gulmuyorsaniz izlemezsiniz.Gulerken dusunduren gibi aptal bir kliseye niye takilyorsunuzki? Biri beni guldursun yeterki su kisacik hayatta.Dusunecek yeterince sorunu var zaten toplumun. Ayrica film serisine butun olarak bakarsaniz seri tam bir kara mizah ornegi.Gunumuz egitimsiz Turk erkeginin cesitli halleri biraz abarti koyularak filmde anlatiliyor.Sanki sokakta yanimizdan gecen, otobuste yada sinemada yanimiza oturan adam hic argo kullanmazmis gibi filmdeki argolara takilmak son derece anlamsiz. Halkin begendigini begenmemeyi bir halt yapmak sanan 3 entelin pesine tum medya takildi.Hepsi entel takimindan oldugunu gostermek icin Sahani kurban secti.Adamlara sorsan daskapitali okudunmu diye o ne derler,kara kitap serisinden haberleri yoktur,3 tane rus yonetmen adi sayamazlar,dunya tiyatrosundaki son oyunlari bilmezler ama genel kulturlerini yuksek gostermek icin gise rekoru kiran filme kulp takarlar.Bizim milletin isguzarlarida bu soylemlerin pesine duser. Olay budur.
__________________ YETER!!! | ||
27-02-2010, 08:52 | #56 | |||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
27-02-2010, 18:55 | #57 | ||
ยŦยк Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 41 | | ||
28-02-2010, 13:40 | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Bu kadar basit aslında...Güldük mü güldük, bitti...Nasrettin hoca fıkrası dinlemiyoruzki yaf gülerken düşünelim...Son zamanlarda yapılan komedi filmlerinin hangisi düşündürüyorki zaten...Dünyada bile doğru düzgün komedi filmi çıkmıyor, Jim Carrey gibi adam bile durmuş, bu sene bi Hangover'i izledim adam gibi, başka yok...Komedi filmi bu kadar azken, sahip çıkalım bunlara...Şükredelim... | ||
17-03-2010, 01:29 | #59 | ||
pıηćıя Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 | aa bak o oLabiLir Fena değiLdi ya ben geneLde komedi fiLmLerini pek sevmem zaten ama izLeniLebiLir bi fiLm gidin güLün geLin.
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |