![]() |
Recep İvedik 3 Yapım: 2010 ~ Türkiye Tür:Komedi Yönetmen:Togan Gökbakar Senaryo:Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Serkan Altuniğne Yapımcı: Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan Gösterim Tarihi:12 Şubat 2010 (Türkiye) "Recep İvedik" ve "Recep İvedik 2"nin ardından, serinin üçüncü filmi "Recep İvedik 3", 12 Şubat 2010'da izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği "Recep İvedik 3"ün çekimleri ekim ayının son haftası başlıyor. İstanbul'da film için özel çekim platolarının oluşturulduğu "Recep İvedik 3"ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstlenecek. Filmde, Şahan Gökbakar'la birlikte rol alacak oyuncular ise henüz belli değil. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._4399489_a.jpg |
hadi bakalim busefer hangi hikayeyle gelecek bize cok merak ediyorum :) |
Yok Artık Yahu.. Şahan'da Abartır artık. |
Merakla bekliyorum şahsen :D |
iyi bir şeyin çıkacağını tahmin ediyorum |
Imm..:/ yanı guzel olur ama gercekten abarttılar yanı gidip sinemada izlemek ısteyebılecegım bı fılm degıl ama tvde verırlerse sırf meraktn ızlerım :/ |
Yapar tabi milyonlarca insan gidiyor. Tabiki her filmde olduğu gibi 2 si birden daha kötü olur 3 üise 2 nin kötü olması sebebiyle iyi olsun diye br çaba içine girildiği için 2 yi de aratır . bence. |
Ratio'mu yükseltir sadece bu film ;) |
hadi bakalım :D:D |
Bu sefer izleyipte muhalefet olursan sevinirim özlem :D |
hadi bahaLım :D |
Bakalım nasıl Bir Film Olacak umarım Güzel Olurda İzleyeceğimize değer |
bekliyoruzz:D:D |
Alıntı:
|
Konusu güzel bir film olur inş.. |
Recep İvedik'in beklenen üçüncü serisinin fragmanı yayınlandı. 12 Şubat'ta vizyona girecek olan Recep İvedik 3'te kahramanımız bu kez üniversite okumaya karar veriyor. İkinci filmde babaannesinin istediği gibi bir adam olmaya karar veren Recep İvedik'in yeni macerası güldüreceğe benziyor. Ders sırasında profesörle girdiği diyalogla sınıf arkadaşlarını gülmekten kırıp geçiren İvedik, bir anda üniversitenin en sevilen kişisi, bütün öğrencilerin de kahramanı oluyor. YouTube - Recep Ivedik 3 - Fragman - Subat 2010 da sinemalarda |
üniversiteli recep ivedik görücez sanırsam. fragman hoşuma baya gitti yani :) |
inş güzel bi film olur :) |
Yeni Kemal sunal adayı ama olamıyacak :D Fragmanda hosuma gitti bu arada :D yeni rekorlara imza atabilir :P |
Güzel film merakla bekliyorum fragmanını izledikten sonra daha da meraklandim |
İlk filmde eğlenmedim desem yalan olur. Küfür bizim yaşantımızda var maalesef Şahan da bunu iyi kullanmıştı. Ama ikinci filmin bir kısmını izledim. İlk film kadar eğlenmedim. Sanki çok arka arkaya oldu bu üçleme biraz daha ara verilmeliydi . |
10'a Kadar Yolu var :) |
güzel bişey olacağına eminim |
Bence küfür kullanmasi pek kötü değil saten filmin her yerinde küfür yok ettiği küfür sahneleri yerinde recep a kadar gidserse bile izlmeye zevkle devam ederim :d |
|
iğrenç yaratık! |
Haha :D Onunda kendi çapında bir karizması var öyle deme :D |
hani benim Recep'imm :D film çıksın hemmeen izliycem:D |
Sinemalara yüklenmek lazım anti recep ivedikcilere inat gişe rekoru kıralım:P :D |
evet bencede:p:D |
Rekoru her türlü kırar ya Recep, ölüsü yeter adamın..:).. |
1 ve 2. izlemedim. :D Bunu izlemem heralde :D |
Alıntı:
|
Hadi şahanı geçtik recep ivedik gibi ahlaklı,zeki,medeni birine bunları demen üzücü :D |
Alıntı:
Aynen öyle valla :D Alıntı:
Marifet gibi söylüyor bide :D |
Alıntı:
|
izlemek istemiyorum kendime yakistiramam bu filmi diyorum ama yine gidip gülmekten öle öle eve giderim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yani,o kadar tanımaya gerekte yok şöyle bir suratına bak yeter :D Yüzünden akıyor iyilik :D |
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar :D |
Türkiye`de Saat: 18:40 . |