![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İlk 2 filminide pek beğenmeme karşın içimde duydugum merak duygusu beni 3,sünede götürdü.Kendimce oLuşturdugum sinema küLtüründe Recep İvedik seriLeri sonLarı çeker. İnsanLar bu fiLme niye gider? gülmek için. gülerler mi bence evet. ama bence bi filmin gülerkende düşündürebilmesi lazım.olaya çok derin bakılıyormuş gibi gelebilir.banane kardesim bn gülüyomuyum gülüorm diyende olabilir.ama benim fikrim bu tabii. |
Küfüre karşı çıkmakta yeni moda oldu hadi bakalım.Sanki hepiniz ingiliz kraliyet ailesinin ferdisiniz.Ayrıca filmi izlemeyipte boş boş konusan nickini yazmaya üşeneceğim arkadasada söyleyecek lafım yok.İnsanı bunaltan hayattan 2 saat gülmek için çalmakta başkalarına zulüm geldi herhalde. Film gayet güzeldi. Pınar ayrıca psikolog sahnesinde gayette güldürüp düşündüren sahne mevcut :):) |
Arkadaslar gulerken niye dusunmemiz gerekiyor.Hayat okadar ciddi degil.Bu karaktere guluyorsaniz izlersiniz,gulmuyorsaniz izlemezsiniz.Gulerken dusunduren gibi aptal bir kliseye niye takilyorsunuzki? Biri beni guldursun yeterki su kisacik hayatta.Dusunecek yeterince sorunu var zaten toplumun. Ayrica film serisine butun olarak bakarsaniz seri tam bir kara mizah ornegi.Gunumuz egitimsiz Turk erkeginin cesitli halleri biraz abarti koyularak filmde anlatiliyor.Sanki sokakta yanimizdan gecen, otobuste yada sinemada yanimiza oturan adam hic argo kullanmazmis gibi filmdeki argolara takilmak son derece anlamsiz. Halkin begendigini begenmemeyi bir halt yapmak sanan 3 entelin pesine tum medya takildi.Hepsi entel takimindan oldugunu gostermek icin Sahani kurban secti.Adamlara sorsan daskapitali okudunmu diye o ne derler,kara kitap serisinden haberleri yoktur,3 tane rus yonetmen adi sayamazlar,dunya tiyatrosundaki son oyunlari bilmezler ama genel kulturlerini yuksek gostermek icin gise rekoru kiran filme kulp takarlar.Bizim milletin isguzarlarida bu soylemlerin pesine duser. Olay budur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben zaten hayatta adınımı unutacak kadar yogunum.Ne sanat umrumda nede sizin gibi entel entel takıntılarınız.Güldüm mü güldüm bitti. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:49 . |