![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gelecek Maçlarımız Beşiktaşımızın gelecektei macların yer alacagı bolumdur.. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quaresma Böyle Maclarda Oynamamalı Diyorum Baska Birşey Demiyorum Sezon Baslamadan Sakata Gelmesin Onun Haricinde Zaten Skor Önemli Değil Önemli Olan Takımı Görmek | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | hani schuster bu rakipler olmaz zayıf diyordu baku çokmu güçlü ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karpuzlu istanblue yok mu ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ricardo Quaresmalı, Hilbertli ve Schusterli Beşiktaş, yarın ilk hazırlık maçı için sahaya inecek. ![]() Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Siyah-Beyazlılar, özel karşılaşmada TSİ 19.00’da Azerbaycan’ın Bakü Neftçi ekibiyle kozlarını paylaşacak. Kartallar hazırlık kampında iki özel maç daha oynayacak ve 15 Temmuz’daki Vikingur mücadelesine tamamen hazır bir şekilde İstanbul’a dönecek. Kartal yarın görücüye çıkıyor - www.fanatik.com.tr | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gençlerde Umut var. Lig'de daha iyi oluruz inşallah.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | henüz erken bişey söylemek için ama gençlerimiz genelde iyiydiler özellikle Erkan Kaş ı iyiki çağırmış As takıma . | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | erkan kaş, q7, bobo (fazla kilolarına rağmen) göze batanlar. ali yetersiz gibi geldi. delgado aynı, top ayağına yakışsın ama çok top kaybet. bi adım ileri diil, ne izlediysek onu izlettirir delgado. tabata yetersiz. zapo, fink, ugur, nobre gereksiz, bence gidebilirler. hilbert de durgundu. ilk izlenimlerim bunlar ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | q7 nin golü nizamiyidi hakem yaktı golü
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |