![]() |
STSL - 1.Hafta : Bucaspor 0-1 Beşiktaş JK http://img534.imageshack.us/img534/6705/bucasporbjk.jpg Grafik Çalışması Tamamen BesiktasForum.Net'e Aittir! |
Renkdaşlar her hafta maç konularını ben açacağım ve her hafta bi slogan seçeceğiz o maçla ilgili en güzeli konulacak grafiğe , ilk sloganı ben kafama göre yaptım.Sonraki maçlardan itibaren düzenleriz artık :) |
Hoş bir tasarım olmuş :)Emeğine sağlık. Severiz SArı laciverti! :D |
Bülent Başgaan yine anti futbolla başlayacak tek dileğim sakatlık olmaması Buca yı yenip iyi bir başlangıç yaparız |
Bu arada Buca 3 büyüklerle oynayacağı maçları İzmir Atatürk'de diğer maçları ise kendi sahası olan Buca Arena'da oynayacakmış aldığım bilgiye göre bi arkadaşdan :) |
cok erken degıl mı konu yaww:D:D |
Sezona Güzel Bir Galibiyetle Başlayacağız . İyi Başlayıp iyi Bitireceğiz Sonuna Kadar Güveniyoruz . En Az 3 Atarız . |
lige iyi bir başlangıç yapmak adına buca gibi yeni bir takımla başlamak iyi olacak inşallah farklı bir galibiyet olurda morinho sanan kendini bülent hoca tefe koyarlar hadda kulüpten kovarlar daha unutmadık 3 yerim 4 yemem 5 yerim 6 yemem 7 yerim 8 yemem laflarını |
Av sezonu açılıyor. |
Lige iyi başlamak adına iyi bir maç, tabi buca da kendisini göstermek isteyecektir. Ayrıca Ağustos sıcağında İzmirde top oynamakta kolay değil, umarım hava daha iyi olur. |
Türkiye`de Saat: 10:26 . |